Projektipäällikkö, ABB Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 29.4.2024
  • Hae viimeistään 20.5.2025
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Ota seuraava askel urallasi ja hae ABB:lle! Globaali teknologiayhtiömme vauhdittaa yhteiskunnan ja teollisuuden muutosta tuottavamman ja kestävämmän tulevaisuuden saavuttamiseksi.

ABB:llä on selkeä tavoite edistää monimuotoisuutta ja osallisuutta kaikissa ulottuvuuksissa: sukupuoli, LGBTQ+, taidot, etnisyys ja sukupolvet. Olemme yhdessä lähteneet matkalle, jossa jokainen meistä erikseen ja yhdessä suhtautuu myönteisesti yksilöllisiin eroihin ja arvostaa niitä.

Projektipäällikkönä vastaat ABB:n sähkömoottoriasiakasprojektien tilaus-toimitusprosessin toteutuksesta Helsingin Pitäjänmäen ABB Large Motors and Generators -tehtaalla. Johdat omaa asiakasprojektikokonaisuuttasi ja varmistat laadukkaan asiakaskokemuksen sekä asiakkaan vaatimusten ja tavoitteiden toteutumisen projektien eri vaiheissa. Teet läheistä yhteistyötä sekä ABB:n myyntiyhtiöiden ja asiakkaiden että tehtaan sisäisten sidosryhmien kanssa.

Kulttuurimme ja etumme heijastavat arvojamme: rohkeus, välittäminen, uteliaisuus ja yhteistyö. Henkilöstömme arvostaa eduistamme tällä hetkellä eniten esimerkiksi bonusmallia, mahdollisuutta osallistua osakkeenomistusohjelmaan, jatkuvia oppimismahdollisuuksia, polkupyörä- ja muita hyvinvointi- ja perhe-etuja.

Vastuualueesi:
- Henkilökohtaisen asiakasprojektikokonaisuuden hallinnointi
- Muiden tehdastoimintojen kanssa työskenteleminen projektien vaatimusten ja toimitusten varmistamiseksi
- Projektien tavoitteiden saavuttaminen, sopimusvelvoitteiden noudattaminen ja asiakasodotusten täyttäminen
- Asiakas- ja sidosryhmäsuhteiden ylläpito, satunnaisesti työmatkustaen
- Projektien toteutussuunnitelmien analysointi sekä opittujen asioiden jakaminen ja käyttöönotto

Taustasi:
- Muutaman vuoden projektinhallintakokemus, mieluiten globaaleilla markkinoilla sähköisten tai mekaanisten tuotteiden parissa
- Kokemusta asiakasrajapinnassa työskentelystä (toimitussisältö, kustannukset, aikataulut)
- Kyky toimia ja fasilitoida monimutkaisissa ongelmanratkaisutilanteissa
- Eri sidosryhmien välinen yhteistyökyky ja sitoutunut työote
- Kyky toimia ajoittaisen paineen alla ja organisoida työtehtäviä tehokkaasti
- Vahvat kirjalliset ja suulliset viestintätaidot sekä suomeksi että englanniksi
- Tekniikan, kauppatieteiden tai jonkin muun soveltuvan alan korkeakoulututkinto
- Kokemus SAP-toiminnanohjausjärjestelmästä ja/tai sähkömoottoreista katsotaan eduksi

Lisätietoja meistä:
ABB:n Large Motors and Generators -divisioona kehittää ja valmistaa moottoreita ja generaattoreita kaikille teollisuudenaloille ja kaikkiin sovelluksiin maailmanlaajuisesti. Large Motors and Generators -divisioona Suomessa panostaa vahvasti korkean hyötysuhteen moottoreiden ja generaattoreiden tutkimukseen ja tuotekehitykseen.

ABB työllistää Suomessa noin 5000 henkilöä ja on yksi suurimmista teollisuuden työnantajista. Suomen ABB toimii yli 20 paikkakunnalla ja tuotantoyksiköt sijaitsevat Helsingissä, Vaasassa, Porvoossa ja Haminassa. Globaalina yrityksenä pystymme tarjoamaan myös kansainvälisiä työ- ja uramahdollisuuksia.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://careers.abb/finland/fi/job/90934183/Projektip%C3%A4%C3%A4llikk%C3%B6-s%C3%A4hk%C3%B6moottoreihin-liittyv%C3%A4t-asiakasprojektit