Henkilökohtainen ohjaaja, Telma, Oulu, Ammattiopisto Luovi Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 25.4.2024
  • Hae viimeistään 15.5.2024
  • Palkkaus: 1610-1870€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme Ouluun henkilökohtaisia ohjaajia työhön ja itsenäiseen elämään valmentavaan koulutukseen (TELMA).

Erityinen tehtäväsi

Henkilökohtaisena ohjaajana työskentelet yhdessä ammatillisen erityisopettajan ja ryhmän muiden ohjaajien kanssa niin oppilaitoksessa, työpaikoilla kuin erilaisissa ulkoisissa oppimisympäristöissä. Keskeistä työssäsi on opiskelijoiden ohjaus mm. erilaissa opiskeluun liittyvissä työtehtävissä ja arjenhallintaan liittyvissä asioissa. Lisäksi osallistut opiskelijan henkilökohtaisen opetuksen järjestämistä koskevan suunnitelman laatimiseen ja yhteistyöhön hänen lähiverkostojensa kanssa. Tiiminä luotte opiskelijoillemme parhaat mahdolliset oppimisen edellytykset.

Olisiko tämä sinulle sopiva tehtävä?

Voit olla etsimämme ohjaaja, mikäli olet kiinnostunut erityistä tukea tarvitsevien opiskelijoiden ohjaustyöstä tai sinulta löytyy kokemusta tehtävistä. Eduksi katsomme soveltuvan sosiaali-, terveys- tai kasvatusalan perus- tai ammattitutkinnon. Henkilökohtaisen ohjaajan tehtävässä menestymistä tukevat hyvät vuorovaikutustaidot, innostunut työote sekä rohkea ja iloinen asenne uusiin tilanteisiin.

Työsuhteet ovat osa-aikaisia (30 h/viikko) ja määräaikaisia ajalle 5.8.2024-15.6.2025. Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävän palkkaus on työkokemuksestasi riippuen noin 1610 - 1870e/kk. Työtä tehdään arkisin klo 716 välillä.

Mitä Ammattiopisto Luovi tarjoaa sinulle?

Pääset kehittämään osaamistasi uudistuvassa organisaatiossa, jossa saat työhösi tukea moniammatillisesta ja osaavasta henkilöstöstämme. Haluamme edesauttaa työssä viihtymistäsi ajanmukaisilla välineillä, rennolla ilmapiirillä ja kehittymismahdollisuuksilla.

Luovissa saat työhösi tukea moniammatillisesta ja osaavasta henkilöstöstämme ja yhdessä tekeminen on osa kulttuuriamme. Arvoissamme ja arjessamme näkyvät luottamus, uudistajuus, osaaminen, välittäminen ja ilo. Lue lisää Luovista työnantajana sivuiltamme.

Tervetuloa osaksi iloista ja opiskelijalähtöistä työyhteisöä!
Näin haet meille: Vastaa järjestelmässämme muutamaan kysymykseen ja liitä mukaan CV:si. Laitathan hakemuksesi viimeistään 15.5. niin olemme sinuun yhteydessä. Pidämme haastattelut 29.5 ja 30.5. Oulussa.

Heräsikö kysyttävää? Koulutuspäälliköt Minna Lintulahti (040319 3748) ja Marika Hyvönen (040319 3458) vastaavat mielellään kysymyksiisi ja tavoitat heidät puhelimitse maanantaina 29.4. klo 8-12 (Minna Lintulahti) ja tiistaina 30.4. klo 8-12 (Marika Hyvönen).

Ammattiopisto Luovi
Ammattiopisto Luovi on yksityinen, valtakunnallisesti toimiva, Suomen suurin ammatillinen erityisoppilaitos. Luovi toimii yli 900 ammattilaisen voimin noin 30 paikkakunnalla kautta maan. Meillä kaikki tekevät Erityistä tehtäväänsä suurella sydämellä, opiskelijoidemme hyväksi. Arvoissamme ja arjessamme näkyvät luottamus, uudistajuus, osaaminen, välittäminen ja ilo. Haluamme olla oman alamme edelläkävijä ja meillä on kehittävä tekemisen meininki. Käy tutustumassa Luoviin ja työntekijätarinoihimme sivuillamme.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://luovi.solaforce.com/app/external/jobs/409?source=TE_PALVELUT