Myyntikoordinaattori, Finavia Oyj
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 25.4.2024
  • Hae viimeistään 12.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Lentoasemayhtiö Finavia johtaa ja kehittää 20 lentoasemaa Suomessa. Sujuvat ja laadukkaat palvelut lentoyhtiöille ja matkustajille ovat meille sydämen asia. Kehitämme Suomen saavutettavuutta ja hyvä lentoyhteyksiä. Olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan edistääksemme kestävää lentomatkailua. Teemme työtä, jota ilman maailma olisi kaukana.

Finavia on asiakaskokemuksen ja palvelukehittämisen johtava eurooppalainen lentoasemayhtiö. Lentokenttämme ovat olleet kansanvälisesti palkittuja jo usean vuosikymmenen ajan. Osaamme hallita suuria kokonaisuuksia, monipuolisia rakennuskohteita, ihmisvirtoja, monimutkaista logistiikkaa ja dataa. Teemme hyvää yhteistyötä asiakkaidemme ja kumppaniemme kanssa.

Haemme nyt Helsinki-Vantaan kaupallisen liiketoimintaan myyntikoordinaattoria VIP-palveluihin

Myyntikoordinaattorina hoidat VIP-palveluidemme myyntipalvelua ja vastaat VIP-varausten vastaanottamisesta. Koordinoit tilaisuuksia ja tapahtumiemme toteuttamista VIP-tiloissamme Helsinki-Vantaan lentoasemalla yhdessä VIP-palveluiden tiiminvetäjän kanssa ja osallistut mahdollisuuksien mukaan myös asiakastapahtumien toteuttamiseen ja niiden hoitamiseen. Myyjänä osallistut tuotemäärittelyyn, hinnoitteluun yhteistyössä tiimin kanssa, suunnittelet VIP-palveluiden markkinointia ja myyntikanavia, myyt ja kommunikoit monikanavaisesti ja lähetät tarjouksia ja laskutat. Puhelin on tärkeä työvälineesi. Olet tehtävässäsi tärkeä osa hyvän asiakaskokemuksen luomista Helsinki-Vantaan VIP-asiakkaille.

Menestyäksesi tehtävässä tarvitset kokemusta myynnistä, erinomaiset asiakaspalvelu- ja organisointikyvyt sekä hyvän suomen ja englannin kielen taidon. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Odotamme sinun olevan tiimipelaaja, joka tuo energiaa ja uusia ideoita myyntitiimiimme ja toisaalta pääset työskentelemään itsenäisesti. Kokemus lentoasema-, lounge-, tai hotellialalta katsotaan eduksi. Tehtävään valitulle henkilölle teetetään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Tiimimme on uusi ja innovatiivinen, ja sinulla on mahdollisuus vaikuttaa sen kehitykseen. Osa prosesseista on vielä muotoutumassa. Tehtävänkuva muotoutuu valittavan henkilön ja tiimin vahvuuksien perusteella.

Mitä Finavia tarjoaa sinulle?

Finaviassa on asiantunteva ja motivoitunut henkilöstö, joka on sitoutunut arvoihimme: vastuullisuus, turvallisuus, asiakaslähtöisyys ja uudistuminen. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää osaamistasi johtavassa eurooppalaisessa lentoasemayhtiössä. Käytössäsi ovat monipuoliset työsuhde- ja liikuntaedut, sekä joustavat työajat. Tule mukaan tuhannen finavialaisen asiantuntevaan ja työssään viihtyvään työyhteisöön!

Voit tutustua etuihimme ja uratarinoihimme osoitteessa https://www.finavia.fi/fi/ura-finaviassa.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Commercial Manager Pasi Laurinen (p. 0207083213) Finaviasta 6.5. klo 12-13 ja 8.5. klo 12-13.

Täytä hakemuksesi tehtävään 12.5. mennessä hakulomakkeella.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://finavia.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=434&jbid=8#login_form