lähihoitaja, Mefys Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 25.4.2024
  • Hae viimeistään 15.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme lähihoitajaa yötyöhön toiminnalliseen hoivakoti Vuokselaan. Hoivakoti on muistisairaiden hoitoon erikoistunut ympärivuorokautista palveluasumista tarjoava kodikas yksikkö. Tavoitteena on tarjota laadukasta, ennaltaehkäisevää ja kuntouttavaa hoivaa muistihäiriöisille henkilöille hoitoyksikköön muutosta aina elämän loppuun saakka.

Haemme ammattitaitoiseen työtiimiimme lähihoitajaa, joka viihtyy perushoitotyön äärellä ja on aidosti kiinnostunut vanhustyöstä. Tehtävä edellyttää hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa sekä voimassa olevaa Love -lupaa (tai muuta vastaavaa lääkelupaa). Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Palkkaus on G21+100e/kk.

Tarjoamme sinulle työtä pienessä, yhteisöllisessä organisaatiossa, jossa välitetään niin asukkaiden kuin työntekijöiden viihtyvyydestä. Työpaikalla on käytössä autonominen työvuorosuunnittelu. Työssä saat kokeneen työtiimin tuen.

Toivomme sinun olevan tiimityötaitoinen, oma-aloitteinen ja kykenevä toimimaan muuttuvissa tilanteissa. Hoivakoti on 16-paikkainen ja yövuorossa työskennellään yksin.

Työ alkaisi mahdollisimman pian. Käsittelemme työhakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Voit lukea lisää hoivakodistamme osoitteessa https://dementiakoti.fi/
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:ulla.pohjankyro@dementiakoti.fi