Keittiön vuoropäällikkö, Tampereen Yliopisto, Juvenes Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 25.4.2024
  • Hae viimeistään 26.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Yliopiston ravintola sijaitsee Tampereen Yliopiston kampusalueen sykkeessä. Ravintolamme tarjoaa erilaisia lounaskonsepteja kotiruoasta à la carte -annoksiin. Myös tilaus- ja kokoustarjoilu kuuluu päivittäiseen arkeemme ja muuntaudumme juhlamoodiin aina, kun siihen on tarvetta. Toimintamme on hyvin monipuolista ja henkilökuntamme pääsee näkemään monenlaisia tapahtumia, esimerkiksi catering-palvelujen lomassa. Tie opiskelijoiden sydämeen käy vatsan kautta! 3
Tahdotko astua opiskelijoiden sydämeen ja olla osa intohimoista keittiötiimiä? Etsimme Tampereen Yliopiston opiskelijaravintolaan kokenutta ja luovaa keittiön vuoropäällikköä, joka haluaa olla osa pitkää ja innostavaa opiskelijoiden ruokakulttuurin tarinaa.
Keittiön vuoropäällikkönä vastaat ravintolan monipuolisesta ruokatarjonnasta ja ruokatuotteesta sekä keittiön tiimistä yhdessä keittiöpäällikön kanssa. Osallistut myös muun muassa varastonhallintaan ja prosessien kehittämiseen. Yliopiston Ravintolan päivittäistä arkea on lounastarjoilun lisäksi myös tilaus-, kokous- ja edustustarjoilu. Tehtävään kuuluu myös keittiöpäällikön sijaisena toimiminen lomien aikana.
Työ painottuu koulujen aikataulujen ja lomakausien mukaan. Työajat ovat pääasiallisesti päivävuoroja, mutta ilta- ja viikonlopputöiltä et kokonaan välty, sillä juhlapalvelumme tilaisuudet ja tapahtumat ovat osa toimenkuvaasi.

Arvostamme reipasta tekemisen meininkiä, oma-aloitteisuutta sekä oikeaa asennetta. Parhaat ammatilliset valmiudet tehtävään antaa ravintola-alan koulutus ja kokemus vastaavista tehtävistä. Eduksesi on, mikäli sinulla on kokemusta tuotannonohjausjärjestelmistä sekä suurkeittiössä työskentelystä.
Etsimme kuitenkin ennen kaikkea hyvää tyyppiä, arvostamme tiimityötä ja sitä mitä juuri sinä tuot tiimiimme.

Tarjoamme sinulle

kokoaikaisen ja vakituisen työsuhteen
mukavat työajat, pääasiassa päivävuoroja arkisin
kattavan perehdytyksen ja jaamme kaiken tietotaitomme kanssasi
mahdollisuuden päästä kehittämään toimintaa ja omaa ammattitaitoasi
loistavat etenemis- ja työnkiertomahdollisuudet
hyvät työvälineet ja edellytykset työnteolle
vaihtelevan ja antoisan työn, mahtavan työporukan ympäröimänä!

Paikka täytetään heti, kun hyvä tyyppi löytyy, eli ilmoita itsestäsi pian!
Työ alkaa 12.8.2024.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://juvenes.fi/ura-juveneksella/?rmpage=job&rmjob=128&ref=&utm_medium=talentech_publishing&utm_source=mol