Myyntineuvottelija, Jokiyhtymä Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 25.4.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
VENEMAAILMA

on täyden palvelun venetoimittaja, joka edustaa ja maahantuo parhaita vene- ja moottorimerkkejä kuten Bavaria, Aquador, Flipper, Bella, Falcon, Terhi, Päijän, Nordkapp, Sting, Kawasaki, Honda ja Mercury.

Venemaailmaan historia ulottuu aina vuoteen 1998 asti, jolloin toiminta alkoi Turun Teollisuuskadulla. Nykyään Venemaailma kuuluu edelleen samaan, vakaalla taloudellisella pohjalla olevaan konserniin. Huoltopisteemme sijaitsee Raisionlahdessa osoitteessa Hahdenniementie 3 ja myyntipisteemme Tuotekatu 13:ssa kauppakeskus Myllyä vastapäätä.

Etsimme vene-, moottori- ja varaosamyynnin tueksi.

VENEMYYJÄÄ

Edellytämme myyntihenkisyyttä, vastuullisuutta, omatoimisuutta ja aktiivisuutta. Tarjoamme mukavan työympäristön taustaltaan vahvan yritysryhmän ja kehittyvän yrityksen palveluksessa.

Tehtävään katsotaan etuina soveltuva tekninen tai kaupallinen koulutus, tavanomaiset IT-taidot, sekä venealan tietämys. Ruotsin kielen taito on plussaa mutta ei pakollinen. Edellytämme myös valmiutta lauantaityöskentelyyn.

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen pyydämme toimittamaan mahdollisimman nopeasti, mutta viimeistään 25.5.2024 mennessä sähköpostilla osoitteeseen: rekry@venemaailma.fi

Lisätietoja työstä antaa myyntipäällikkö Mikko Rapila: puh 0501314

Pyrimme täyttämään tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae työpaikkaa osoitteesta