Kattomyyjä, Kattokeskus Suomi Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 24.4.2024
  • Hae viimeistään 11.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Meidän myyjämme eivät menesty sattumalta. He menestyvät, koska haluavat, ja me autamme siinä.

Sinä myyntiä jo tehnyt osaaja tai tuleva myynnin taitaja!

Siinä tapauksessa kannattaa lukea tämä ilmoituksemme. Kerromme, mitä sinun on tehtävä menestyäksesi meillä myyjänä, ja mitä me teemme auttaaksemme sinua.

Nyt on hyvä aika myydä kattoremontteja. Suomalaiset panostavat koteihinsa. Ja me sinuun, kun myyt kanssamme kattoremontteja vain ja ainoastaan asiakkaan todelliseen tarpeeseen.

Tästä on kyse

Kattomyyjänämme vastaat omalla myyntialueellasi kattoremonttien myynnistä kuluttaja-asiakkaille. Toimit asiantuntijamyyjän roolissa ja suunnittelet asiakkaan kanssa heidän tarpeisiinsa parhaiten soveltuvan kattoremonttiratkaisun. Teet aktiivista asiakashankintaa ja osallistut ajoittain myös messuille sekä muihin asiakashankintaa tukeviin tilaisuuksiin. Vastaat itsenäisesti myyntiprosessista aina kuntokartoituksesta valmiiden kohteiden luovutukseen saakka parhaan asiakaskokemuksen varmistaen.

Ja vielä pari piirua konkreettisemmin

Viikkomme alkaa yhteisellä myyntipalaverilla. Teemme myynnin suunnittelua, sparraamme toisiamme ja ylläpidämme osaamistamme. Muutoin suunnittelemasi työviikko sisältää uusasiakashankintaa ja asiakaskäyntejä. Tavoitteenasi on, että joka päivä sinulla on vähintään yksi asiakaskäynti.

Meidän konseptillamme kauppoja syntyy siten, että pääset asetettuihin myyntitavoitteisiin. Pohjapalkkamme on 1650 /kk ja myyntiprovision keskiarvo on noin 600 /kauppa. Ahkeruudellasi on suuri merkitys ja olemmekin luoneet bonusmallin, joka ruokkii tekijöitä. Saat kappalebonuksia joka kuukausi, kun keräät kasaan viisi kauppaa tai enemmän.

Osa myynnistämme tulee asiakkaiden suorista yhteydenotoista. Suurin osa tulee uusasiakashankinnasta, jota teet sinulle sopivalla tavalla esimerkiksi puhelimitse, ovelta ovelle myyntinä tai ständeillä. Ovelta ovelle myynti saattaa sinua arveluttaa, jos et sitä ole aiemmin tehnyt. Huomaat meillä kuitenkin nopeasti, kuinka mielekästä ja toimivaakin se on, kun pääset keskustelemaan paikan päällä remontoitavasta kohteesta ja myyt tarpeeseen tuotetta, joka on viimeisen päälle.

Myyjänämme teet kohteessa aina tarvekartoituksen. Näin rakennat heti alusta alkaen luottamusta meihin ja tuotteeseemme. Kauppojen toteuduttua suunnittelet asennuksen, tilaat katemateriaalit kohteeseen ja sovit asennuksemme kanssa remontin suorittamisen. Asiakkaan kanssa sovit maksusuunnitelmasta ja luovutuksessa käyt vielä läpi sovitun laskutuksen. Huolehdit kokonaisuudessaan, että kaikki menee kuten luvattu.

Mitä me voimme sinulle luvata?

No ensinnäkin hyvän ansiotason ilman, että sinulta vaaditaan supervoimia tai taikatemppuja. Toki paljon työtä ja sitoutumista, mutta ei mitään mahdotonta.

- Tulet saamaan meiltä tarvitsemasi koulutuksen ja tuen muuten matkallasi. Jos rakennusalalla et ole myyntityötä tehnyt, voi moni asia olla sinulle uusi. Ei kuitenkaan huolta - tutuksi ne tulevat.
- Saat työkaveriksesi Turussa kuusi myyjäkollegaa. He auttavat mäessä ja kirittävät sinua onnistumaan. Myös esihenkilösi Joonatanin apuun voit aina luottaa. Vaikka työsi on itsenäistä, kyllä tämän porukan hyvä draivi vaan tarttuu.
- Työmme on liikkuvaa ja harvemmin toimistolla homehdumme. Liikkuvan työsi tukena on jatkuvassa käytössäsi firman auto, kannettava Mac ja muut työssä tarvitsemasi priimat välineet.
- Priimaa on muuten myymäsi tuotekin. Käytämme vain parhaita materiaaleja, ja asennusporukkamme ovat meidän omia työntekijöitämme. Heidän työnsä jälkeen voit luottaa, kuten he siihen, että asiakassuhde on alkanut tyylillä.
- Meillä saat tuoda myyntiin persoonasi. Kunhan sinulla on rohkeutta tehdä valintoja ja päätöksiä sen mukaan, mikä parhaiten toimii. Ja ymmärrät, että tulos vaatii aina työtä, ja ajan myötä rakentamasi verkostot alkavat tuottamaan.

Jos sinusta tuntuu, että olet hyvä myyjä, meillä pääset ulosmittaamaan osaamisesi. Ei myynti koskaan helppoa ole, mutta joillakin se vain luontuu ja meillä se näkyy reilusti ansioissasi. Eipä taida olla kuluttajamyynnin lajia, jossa tälle ansiotasolle pääset, vai mitä?

Maailman paras myyjä?

No ei - sellaista emme ole hakemassa. Pikemminkin nälkää ja nöyryyttä. Sinulla on sosiaalista pelisilmää ja kyky mukautua erilaisiin tilanteisiin. Kuluttajat ja heidän tarpeensa kun ovat aina yksilöllisiä. On myös tärkeää, että osaat johtaa ja priorisoida itsenäistä työskentelyäsi. Olet suunnitelmallinen ja määrätietoinen.

Mitä tulee työkokemukseen, on varmasti hyötyä, jos sinulla kokemusta esimerkiksi rakennusalalta. Olet sitten taas aiemmin myynyt tai et, molempi parempi. Meillä motivoituvat sekä kokeneet myyjät että pääsevät vauhtiin myös myyjänä aloittelevat.

Halu menestyä myyntityössä on tärkein onnistumisesi avain. Ymmärtäen kuitenkin, että tässä työssä kisaat itseäsi vastaan - et työkavereitasi, joiden kanssa yhdessä nimenomaan tässä työssä menestyt.

Miltä vaikutti? Soviteltaisiinko jo paitaamme päällesi?

Jos kiinnostuksesi heräsi, olisi hienoa tutustua puolin ja toisin. Me osaamme tunnistaa, voisitko sinä menestyä meidän kattomyyjänämme - ottaa vastaan kaiken oppimme, omaksua toimintamallimme ja tienata siinä samalla hyvin.

Voit hakea tähän tehtävään oheisen painikkeen kautta. Hakeminen ei kestä kauaa. Lupaamme vastata kaikille hakijoille. Käymme hakemuksia läpi jatkuvasti ja palkkauspäätöksessäkin voimme olla ripeitä. Älä siis suotta odottele viime hetkeen asti, sillä paikka täytetään sopivan työntekijän löydyttyä.

Mikäli sinulla on jo ennen hakemista mielessä kysymyksiä kattomyyjän työstä tai meillä työskentelystä, voit soittaa myyntipäälliköllemme Joonatanille p. 040 964 6216 tai laittaa sähköpostia joonatan.koivisto@kattokeskus.fi

Haku päättyy 11.5.2024.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://tyopaikat.kattokeskus.fi/jobs/4145047-kattomyyja