High Lift Pyöräkoneenkuljettaja, Eezy Oyj
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 24.4.2024
  • Hae viimeistään 12.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme Lappeenrantaan vakituiseen työsuhteeseen High Lift taitoista pyöräkoneenkuljettajaa

Haemme teollisuuden logistiikkapalveluja tarjoavalle yritykselle High Lift taitoista pyöräkoneenkuljettajaa. Yritys on kasvava ja vakavarainen.

Pyöräkonekuljettajat työskentelevät Lappeenrannassa tehdasalueella. Työtehtäviin kuuluu tehdasalueella pyöreän tukkipuun siirto vaunusta kentälle. Työtä tehdään 2-vuorotyönä, myös viikonloppuisin. Työt alkavat heti toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella.

Edellytämme tehtävään valittavilta henkilöiltä kokemusta pyöräkoneella ajosta ja aktiivista ja reipasta otetta työhön. Lisäksi voimassa olevat työturvakortti ja B-ajokortti ovat välttämättömät. Motivaatio ja hyvä asenne ovat eduksesi. Olethan tarkka, tunnollinen ja ammattilaisen ottein työtäsi tekevä henkilö?

Työ on kokoaikatyötä ja palkkaa maksetaan metsäkonealan työehtosopimuksen mukaan.

Hae tehtävää täyttämällä hakemus osoitteessa eezy.fi.

Muistathan liittää hakemusprofiilillesi CV:n tai muun selvityksen työkokemuksestasi. Meille on erityisen tärkeää tietää osaamisestasi ja työkokemuksestasi työtehtävään.

Kontaktoimme hakijoita heti hakemusten saavuttua ja työsopimukset tehdään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoa tehtävästä voit kysyä soittamalla puh. 040 910 7428 / Ville Nilosaari tai lähettämällä sähköpostia lappeenranta.eezy@eezy.fi.

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti paikallinen - yhtiö työllistää vuosittain yli 32 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2022 oli 351,6 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.

Lisätietoja: www.eezy.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://eezy.fi/tyopaikat/456802361