Työnjohtaja, varastotoiminnot, Bronto Skylift Oy Ab
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 24.4.2024
  • Hae viimeistään 12.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Työnjohtaja, varasto- ja logistiikka
Tulet työnjohtajana työskentelemään Porin tehtaan varasto- ja logistiikkatoiminnoissa esihenkilönä. Yhdessä tiimisi kanssa huolehditte saapuvien materiaalien vastaanotosta, hyllytyksestä, materiaalien keräilystä ja muista sisälogistiikan järjestelyistä sekä toimipisteidemme välisistä kuljetuksista. Luonnollisesti huolehditte myös varaston sisäisestä asiakaspalvelusta, ylläpidosta ja inventoinneista. Toiminnanohjausjärjestelmänä meillä hyödynnetään Lean-järjestelmää.

Millaiseen rooliin sinusta osaajaa etsimme? Toimit varasto- ja logistiikka-alan osaajille esihenkilönä. Esihenkilönä huolehdit vastuualueesi optimaalisesta resursoinnista, työn tehokkuuteen, tuottavuuteen ja turvallisuuteen vaikuttavista asioista, osaamisen kehittymisestä ja ennen kaikkea siitä, että tiimilläsi on edellytykset onnistua tehtävissään. Luonnollisesti tärkeä osa työtäsi on eri työvaiheiden rytmittäminen, toiminnallisissa aikatauluissa pysymisestä huolehtiminen ja aktiivinen yhteydenpito eri sidosryhmiin.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta tai työkokemuksen kautta hankittua vastaava osaamista. Sinulla tulee olla aiempaa kokemusta esihenkilön roolista. Varasto- ja logistiikka-alan osaaminen luetaan eduksesi. Olet osaava operatiivisen arjen tavoitteiden mukaisessa johtamisessa ja myös kehitystoimien edistäjänä. Tulet toimeen myös englannin kielellä.

Henkilönä olet helposti lähestyttävä, positiivisesti ajatteleva ja vahva tiimipeluri. Rakennat tulevaisuutta mahdollisuuksia luoden ja yksilöiden vahvuuksia hyödyntäen. Olet toimeen tarttuva ja voitat helposti ihmisten luottamuksen. Kannustat ihmisiä kehittymään ja kehittämään työtään. Tiukoissa paikoissa sinusta löytyy tarvittaessa myös asiallisen jämäkkää johtajuutta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden, vapautta ja vastuuta sopivassa suhteessa sekä osaavan työyhteisön. Saat käyttöösi kattavat lounas- ja liikunta/kulttuuri edut, polkupyöräedun ja hyvät työterveyspalvelut.

Täytämme paikan soveltuvan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 12.5.2024 mennessä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://brontoskylift.solaforce.com/app/external/jobs/40?source=INTERNAL