Kokki, Perlotrim Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 24.4.2024
  • Hae viimeistään 15.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Ravintola Cantina Viva Zapata on Järvenpään keskustassa sijaitseva, meksikolaistyylinen, kaupungin parasta ruokaa tarjoileva hyvätasoinen ruokaravintola. Olemme toimineet jo vuodesta 1992. Sijaitsemme rautatieaseman läheisyydessä, joten meille on helppo kulkea. Tarjoamme asiakkaillemme maittavaa lounasta klo 10.30-14.00, lounaalla perinteistä kotiruokaa ja Meksikon vivahteisia erikoisuuksia ja iltaisin monipuoliselta a'la carte listaltamme.

Haemme kokkia, joka tekee päivisin lounasruokaa sekä iltaisin ruoka-annoksia a la carte-listalta. Toivomme sinulta aikaisempaa työkokemusta kokin tehtävistä, mutta olemme kiinnostuneet myös palkkaamaan uraansa aloittelevan tekijän, perehdytämme sinut tarvittaessa tehtäviin. Tukenasi työhön perehtymisessä on vankkoja ravintola-alan ammattilaisia.

Työvuorosi sijoittuvat maanantai-sunnuntai kello 8.00-22.30 väliselle ajalle. Työtunteja on viikon aikana tarjolla kokoaikaisesti, 112,5 h/3 vko:ssa. Mahdollisuus myös lisätyöhön tämän lisäksi, mikäli olet tästä kiinnostunut. Toivomme joustavuutta työvuorojen suhteen tarvittaessa, olemme myös joustavia työnantajana tässä asiassa.

Toivomme, että lähetät mahdollisimman pian itsesi näköisen työhakemuksen ja halutessasi CV:n sähköpostitse zapata@cantinazapata.com hakuajan päättymiseen, 15.5.2024 mennessä. Olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian hakemuksesi saapumisen jälkeen. Paikka täytetään heti, kun sopiva tekijä löytyy, joten jos olet kiinnostunut tästä paikasta, laita hakemusta rohkeasti tulemaan.

Lisätietoja tarvittaessa keittiömestari Mikko Tuomi p. 0103202511/ p. 0405880617 tai voit jättää yhteydenottopyynnön sähköpostitse zapata@cantinazapata.com
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:zapata@cantinazapata.com