Ravintolapäällikkö, Scandic Helsinki HUB, Scandic Hotels Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 24.4.2024
  • Hae viimeistään 6.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
MEILLÄ ON PAIKKA SINULLE RAVINTOLAPÄÄLLIKKÖ

Haemme nyt ravintolapäällikköä joka haluaa luoda unohtumattomia elämyksiä yhdessä tiimin kanssa uudessa ja inspiroivassa Trattoria Il Centro ravintolassa sekä Scandic Helsinki Hub -hotellin kokous-, aamiais-, sekä baaritoiminnoissa.

Työ alkaa sopimuksen mukaan ja on kokoaikainen 112,5 h / 3 vkoa.

MITÄ TARJOAMME SINULLE?

Tarjoamme mielenkiintoisen ja palkitsevan työympäristön jossa sinulla on mahdollisuus halutessasi kehittyä ja edetä urallasi. Saat myös mittavat henkilökuntaedut käyttöösi mm. ravintoloiden ruoka- ja juoma-alennukset, Scandic hotellien majoitusedut, ePassi ja useiden yhteistyökumppaniemme tarjoamat alennukset ja edut.

Restaurant Managerina pääset osallistumaan ja vaikuttamaan laajasti koko hotellin monipuolisiin ravintolatoimintoihin. Vastaat Scandic konseptien toteutuksesta, tehokkuudesta, laadusta ja asiakaskokemuksesta hotellin aamiaisella, Trattoria Il Centro -ala carte ravintolassa kuten myös kokousosastollakin.

Toimit F&B Managerin oikeana kätenä ja tehtäväsi on vahvistaa osastojen prosesseja. Asiakas -ja myyntilähtöisyys on sinulle tärkeää. Pystyt työskentelemään itsenäisesti, mutta myös tiimityöskentely on vahvuutesi. Toivomme, että sinulla on kokemusta myös illallis -, cocktail- ja buffettilaisuuksien vetovastuusta.

Ohjaat tiimiäsi omalla esimerkilläsi ja haluat että tiimisi jäsenet saavat mahdollisuuden onnistua omassa työssään ja inspiroit heitä kehittämään palveluamme. Olet hyvä organisoimaan kokonaisuuksia muuttuvissa tilanteissa ja seuraat päivittäin asiakaspalautteita ja huolehdit tiedon kulusta tiimillesi.

Toimit läheisessä yhteistyössä muiden osastojen; vastaanotto, myyntipalvelu, huolto ja siivouspalvelut kanssa. Palautteen antaminen on osa jokaista päivää samoin kuin tiimin palkitseminen hienoista onnistumisista.

Johdat tiimiäsi Scandicin arvojen ja johtamisfilosofian pohjalta ja olet tärkeä osa Scandic Helsinki Hubin esihenkilötiimiä. Tehtävässä menestyminen edellyttää aikaisempaa kokemusta ravintola-alan esihenkilötehtävistä.

Työkielenä suomi ja englanti.

Scandicin arvot ohjaavat kaikkea toimintaamme:

Be Caring - Pidämme huolta vieraistamme, tiimikavereistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä

Be You - Meillä saa olla oma itsensä ja se saa näkyä myös vieraillemme

Be Pro - Olemme aina välittäviä ja ammattimaisia

Be Bold - Kehitämme omaa toimintaamme ja yllätämme vieraitamme positiivisesti

Kiinnostuitko? Hae tehtävää oheisen linkin kautta viimeistään 6.5.2024. Haastattelemme jo hakuajan puitteissa ja valinta tehdään heti kun oikea henkilö on löytynyt.

Lisätietoja tehtävästä antaa F&B Manager Satu Taipalus satu.taipalus@scandichotels.com

Urbaani, modernin matkaajan hotelli avautui syyskuussa 2022 ydinkeskustan ja idyllisen eteläisen Helsingin risteyksessä, Vanhan Kirkkopuiston laidalla.

Hotellissa on 352 huonetta, joiden moderni tyylikäs sisustus, lämpimät sävyt yhdistettynä 1920-luvun teollisuusrakennukseen luovat yksilölliset puitteet majoitukselle. Monipuolinen huonevalikoima tarjoaa erilaisia vaihtoehtoja, kuten ylimmän kerroksen kaksikerroksiset sviitit näköaloineen sekä huoneet, joissa on oma terassi korttelin sisäpihalle.

Tarjoamme vieraillemme monipuolisen ravintolamaailman; italialaistyyppinen trattoria ja baari sekä niiden keskellä oma vehreä sisäpiha terasseineen tarjoavat ravintolaelämyksiä rennossa ilmapiirissä.
Lisätietoja hotellista löydättästä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://emp.jobylon.com/applications/jobs/234444/create/?utm_source=molfi&utm_medium=promotionserializer