Kokkeja kesäksi, Keimola Golf, Horeca24, Enjoy Etelä Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 24.4.2024
  • Hae viimeistään 10.5.2024
  • Palkkaus: 14-16€/t
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme kokkeja Keimola Golfille kesäkaudeksi 2024! Ravintolassa pääset valmistamaan Keimola Golfin asiakkaille herkullista lounasta sekä a'la carte annoksia. Voit olla vastavalmistunut tai jo enemmän kokemusta kerryttänyt kokki. Tärkeintä on, että pystyt työskentelemään itsenäisesti myös kiireenkin keskellä. Työtunteja on tarjolla keskimäärin 90-112,5h/ 3vko. Toimipaikka on auki viikon jokaisen päivänä ja töitä tehdään sekä lounas-, että iltavuorossa. Työt alkavat huhti-toukokuussa sopimuksen mukaan ja jatkuvat syys-lokakuulle saakka.

Mitä toivomme hakijalta:
-Kokin koulutusta tai aiempaa kokemusta kokin töistä
-Hygienia- ja anniskelupassia
-Reipasta ja joustavaa asennetta
-Työn sijainnin vuoksi sinulta olisi hyvä löytyä oma auto

Mitä tarjoamme ja palkka:
-Hyvän perehdytyksen
-Reippaan ja rennon työilmapiirin
-Viihtyisän työympäristön

Eezyllä työskennellessäsi me pidämme sinusta huolta ja työssäsi sinua tukee asiakasyrityksen edustajan lisäksi Eezyn henkilöstökonsultti. Eezyn kautta sinulle avautuu koko laaja työpaikkatarjonta myös tulevaisuudessa osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan, joten älä epäröi olla yhteydessä meihin!

Palkkaus: Matkailu-, ravintola- ja vapaa ajan palvelut TES (14-16e/h)

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:
Me haluamme sinut töihin, joten jätä hakemuksesi ilmoituksen ohessa olevasta hakulinkistä ja tee se heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana! Täytä hakulomakkeen tiedot ja liitä mukaan ansioluettelosi.

Lisätiedot:
Venla Kalkko
HR-konsultti
Eezy Henkilöstöpalvelut
050 473 0825
venla.kalkko@eezy.fi

www.eezy.fi
Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti paikallinen - yhtiö työllistää vuosittain yli 32 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2022 oli 351,6 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.

Lisätietoja: www.eezy.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://eezy.fi/tyopaikat/494621951