Maisema-arkkitehti tai maisemasuunnittelija, WSP Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 24.4.2024
  • Hae viimeistään 13.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme Maisema-arkkitehtuuri, aluetoimistot -yksikköömme Ouluun

Maisema-arkkitehtiä tai maisemasuunnittelijaa

Yksikkömme toimii laajasti koko Suomen alueella. Pääset työskentelemään monialaisten osaajien joukkoon, mikä tarjoaa kiinnostavia mahdollisuuksia kehittää osaamistasi maisema-arkkitehtuurin saralla.

Olet osa Maisema-arkkitehtuuriyksikköä, mutta teet läheistä yhteistyötä myös talon muiden osaajien kanssa. Tukenasi on laaja joukko innostuneita ja motivoituneita maisema-arkkitehteja, hortonomeja ja miljöösuunnittelijoita.

Toimipaikkasi on Oulu ja kokemustaustasi mukaan voit halutessasi työskennellä joustavasti kotoa käsin.

Pääset tutustumaan WSP:hen osoitteessa http://www.wsp.com/fi-fi ja voit katsoa myös viimeisimmät kuulumisemme somekanavissamme.

Sinun roolisi

Olet kokenut projektipäällikkö tai osaava suunnittelija. Työssä pääset osallistumaan ympäristösuunnittelun tehtäviin eri puolilla Suomea. Osallistut monialaisiin ympäristösuunnitteluprojekteihin, kuten puistojen sekä katu- ja tieympäristöjen suunnitteluun. Kokemustaustasi mukaan työhösi voivat kuulua myös erilaiset maisemaselvitykset, idea- ja konseptisuunnitelmat tai erityiskohteiden suunnittelu, kuten liikunta- ja leikkialueet. Tarkempi työnkuva muodostuu osaamisesi ja kokemustaustasi mukaan.

Onnistumisen edellytykset

- Työotteesi on sekä positiivinen että huolellinen ja kanssasi on helppo tehdä yhteistyötä.

- Olet oma-aloitteinen, rohkea ja sinulla on luova ongelmanratkaisukyky.

- Koulutustaustaltasi voit olla maisema-arkkitehti, hortonomi AMK tai miljöösuunnittelija.

- Sinulla on vähintään kolmen vuoden kokemus suunnittelutyöstä.

- Käytät sujuvasti AutoCAD-ohjelmaa tai vastaavaa yleisesti tunnettua vektoripohjaista suunnitteluohjelmaa.

- Mallinnus- tai visualisointiohjelmien hallitseminen katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle

Mahdollisuuden työskennellä osaavassa ja innostavassa työyhteisössä monialaisten hankkeiden parissa. Lupaamme sinulle monipuolisia ja haastavia suunnitteluprojekteja ja mahdollisuuden vaikuttaa toimintatapojen kehittämiseen. Meillä on hyvät puitteet jatkuvaan osaamisen kehittämiseen sekä monipuoliset urakehitysmahdollisuudet.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan ja hyväthenkilöstöedut, (https://www.wsp.com/fi-fi/ura/miksi-wsp/tyosuhde-edut) mutta erityisesti kehumme positiivista, avointa ja osallistavaa työilmapiiriämme. Saat vapautta ja vastuuta työpaikassa, jossa yhteistyö sujuu, ja kaveria autetaan aina. Meillä töihin on mukava tulla!

Kiinnostuitko?Hae mukaan huippumukavaantiimiin!

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen linkin kautta viimeistään 13.5.2024. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostilla.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Katarina Mäntyoja, maisema-arkkitehti MARK, p. 050 378 8316.

Rekrytoinnin aikataulusta:

Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten älä suotta jätä hakemuksen lähettämistä viimeiseen päivään. Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä hakuajan päätyttyä.

WSP on eri osaamisaloja yhdistelevä suunnittelu- ja konsultointiyritys. Luomme asiakkaidemme kanssa kestävää tulevaisuuden elinympäristöä. 700 asiantuntijaamme eri puolilla Suomea johtaa ja konsultoi projekteja sekä suunnittelee ja muotoilee rakennettua ympäristöä viihtyisäksi. Tässä työssä meitä tukee globaali innovaatio- ja kestävyysohjelmamme Future Ready.

Suomen WSP on osa globaalia WSP:tä, jossa työskentelee 68 000 asiantuntijaa ympäri maailmaa. Toimimme paikallisesti ja hyödynnämme aktiivisesti kansainvälistä osaamistamme ja kokemustamme.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.wsp.com/jobs/4135437-maisema-arkkitehti-tai-maisemasuunnittelija