Taksinkuljettaja, Taksi- ja tilausliikenne Rautio, Taksi- ja tilausliikenne Rautio Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 24.4.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme taksinkuljettajaa kokoaikaiseen työsuhteeseen yövuoroihin. Kalustona yövuoroissa joko MB Sprinter tai MAN Tge. Molemmat ovat invahissillä varustettuja 8 matkustajapaikan tilatakseja. Taksit kuuluvat Menevän kokonaisvälitykseen (sis. kelakuljetukset), Valopilkun välitykseen ja Ekhvan sotevälitykseen.

Työsuhde alkaa heti sopivan työntekijän löydyttyä, mutta viimeistään 1.6.

Hakijalla olisi hyvä olla edes jotakin kokemusta taksin kuljettamisesta, sillä taksimme ajavat kaikkia mahdollisia kuljetuksia itse taksiin kävelevistä ihmisistä pyörätuolilla kulkeviin ja lisäksi paarikuljetuksia. Kaikki kuljetukset on onnistuttava, sillä emme valikoi tilausvälitysten kautta tulevia kyytejä. Mikäli osaamista jostain tietystä asiasta ei ole, se ei haittaa sillä koulutamme ja perehdytämme itse kaikkiin tehtäviin. Jos hakijalla ei ole mitään kokemusta taksin kuljettamisesta, täytyy hänen olla valmis käymään kaikki tarvittavat koulutukset pikaisella aikataululla toukokuun aikana. Kustannamme kaikki tarvittavat koulutukset sekä lupamaksut.

Pääsääntöisesti yövuoroissa ajetaan ihmisiä baareihin ja baareista pois. Tai juhliin, tapahtumiin, kavereille, jne. Yövuoroissa pyörätuoli- tai paarikuljetuksia on todella vähän, mutta tarvittaessa niidenkin on onnistuttava. Paarikuljetukset ovat ns. kiireettömiä kuljetuksia, jolloin haetaan vaikkapa kotonaan kaatunut ja jalkaansa loukannut mummo paareilla sieltä kotoaan päivystykseen.

Haemme työntekijää tällä kertaa pelkästään yövuoroihin. Yövuorot ovat ke-la eli työjakso menee niin, että viikossa on säännöllisesti 4 työvuoroa ja 3 vapaapäivää. Työvuorot ovat pääsääntöisesti klo 20.30-6.30. Työvuoron pituus on siis 10 tuntia, sisältäen tauot.

Työssä menestyäksesi Sinun tarvitsee tulla kaikenlaisten ihmisten kanssa toimeen. Yövuoroissa täytyy kyetä itsenäiseen työskentelyyn. Vastapainona saat työskennellä juuri niin kuin haluat, sillä pomo ei ole kyttäämässä selän takana eikä määräämässä taukojen paikkoja tai pituuksia.

Meille työntekijän iällä ei ole mitään väliä. Olet sitten nuori tai kokenut, kunhan sinulla on ollut ajokortti vähintään vuoden, sillä muuten et voi saada taksinkuljettajan ammattiajolupaa. Muut taksinkuljettajan ajoluvan saamisen ehdot löytyvät osoitteesta https://www.traficom.fi/fi/asioi-kanssamme/taksinkuljettajan-ajolupa

Meille kuljettajaksi tuleminen ei maksa Sinulle mitään, sillä kustannamme kaikki koulutukset, luvat, lääkärintarkastukset, työvaatteet, jne, mitä ikinä tässä työssä tarvitset. Nyt ja tulevaisuudessa.

Palkkauksena on provisiopalkka, jonka suuruus riippuu siitä, kuinka paljon kokemusta Sinulla on taksinkuljettajan työtehtävistä aiemmin. Mikäli kokemusta ei ole ollenkaan, on provisio työsuhteen alussa 34 % arvonlisäverottomasta ja välitysyhtiöiden provisiot vähennetystä kassasta. Mikäli sinulla on jo työkokemusta taksialalta, palkkaus voi olla jopa 42 % arvonlisäverottomasta ja välitysyhtiöiden provisiot vähennetystä kassasta.

Työhakemukset sähköpostilla osoitteeseen taksiliikenne.rautio@gmail.com

Työhakemukseen riittää pieni esittely itsestäsi, mitä olet tehnyt aiemmin työksesi ja yhteystiedot. Nimettömiin kyselyihin/yhteydenottoihin emme vastaa ollenkaan.

Lisätietoja saa soittamalla 0503533223 / Antti
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:taksiliikenne.rautio@gmail.com