Baarityöntekijä, Worker Pohjois-Suomi Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 24.4.2024
  • Hae viimeistään 8.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme BAARITYÖNTEKIJÄÄ Ravintola Teerenpeliin Oulun ytimeen.

Oulun keskustaan Kauppurienkadun ja Torikadun kulmaan heinäkuussa 2019 avattu Suomen pohjoisin Teerenpeli. Valoisassa ja viihtyisässä Oulun Teerenpelissä nautitaan Teerenpelin maistuvista tuotteista, sammutetaan isompikin nälkä TeerenDelin herkuilla sekä viihdytään iloisessa ilmapiirissä aina valomerkkiin asti.

Teerenpeli etsii joukkoonsa lisää ammattitaitoisia sekä nälkäisiä ravintola-alan ammattilaisia tai sellaiseksi tähtääviä. Voit olla jo kokenut konkari tai vasta uraa aloittava, kunhan asenne ja nälkä työtä kohtaan löytyy.

Työtehtäviisi kuuluu pääosin juomien valmistaminen, tarjoilu sekä myynti. Baarityöntekijänä huolehdit asiakkaiden viihtyvyydestä, joten hymysi ja asiakaspalvelutaitosi ovat yksi tärkeimmistä työvälineistäsi tässä tehtävässä. Näiden lisäksi työtehtäviisi kuuluvat myös ravintolan yleisestä puhtaudesta huolehtiminen sekä satunnaiset työtehtävät keittiön puolella.

Olet etsimämme henkilö jos sinulta löytyy itsenäistä otetta työskentelyyn, luotettavuutta ja motivaatiota uuden oppimiseen. Nautit asiakaspalvelusta ja asiakkaiden kanssa työskentelystä. Joustavuutta työtä ja työvuoroja kohtaan, unohtamatta pilkettä silmäkulmassa.

Hakijalta edellytetään 18 vuoden ikää sekä hygieniapassia, anniskelupassi katsotaan eduksi.

Työ on keikkapainoitteista, mutta työsuhteen edetessä mahdollisuus vakituisempiin tunteihin. Työvuorot painottuvat viikonloppuiltoihin. Palkkaus sovitaan jokaisen hakijan kohdalla tapauskohtaisesti, liittyen aikaisempaan kokemukseen.

Työt alkavat sopimuksen mukaan.

TARJOAMME SINULLE:

Monipuolisen ja nuorekkaan työpaikan innovatiivisessa ja luotettavassa asiakasyrityksessämme
      Mahdollisuuden tehdä keikkoja oman aikataulusi mukaan
      Oman Workerin yhteyshenkilön, joka tukee kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa

HAE TÄTÄ TYÖTÄ!

Lähetä hakemuksesi klikkaamalla hakupainiketta. Töitä voi olla tarjolla nopealla aikataululla, joten jätä hakemuksesi pian! Voit myös lähettää meille avoimen hakemuksen ja kertoa, millaista työtä etsit. Lisää tietoa tästä työstä ja muista Oulun alueen työmahdollisuuksista saat arkisin klo 9-15 Sara Ollilalta p. 050 556 6581 tai sara.ollila@worker.fi

MIKSI TÖIHIN WORKERILLE?

Worker on kotimainen henkilöstöpalvelualan konkari, joka yhdistää työnhakijat ja työpaikat tehokkaasti. Workerin kautta löydät työ- ja koulutusmahdollisuuksia nopeasti ja vaivattomasti. Me etsimme jatkuvasti uusia osaajia ympäri Suomea!

Reiluus on meille sääntö, ei poikkeus. Arvostamme aidosti työntekijöitämme ja maksamme TESin mukaista tai sitä parempaa palkkaa, joka tulee aina ajallaan. Toimitamme laadukkaat työvarusteet, tarjoamme etuja työntekijöillemme ja tuemme kaikissa työelämän ja elämän kiemuroissa.

Aiomme tulevaisuudessakin olla luotettava työnantaja yli tuhannelle työntekijällemme ja toimimme rekrytoijana ja työsuhteessa työnantajana aina arvojemme mukaan - joustavasti, luotettavasti ja oikeudenmukaisesti.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://worker.likeit.fi/apply/62024385