Myyntipäällikkö, Nordic C-Creditor Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 24.4.2024
  • Hae viimeistään 5.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hae mukaan myyntitiimiimme!

Oletko pitkäjänteinen ja suunnitelmallinen tuloksentekijä, joka syttyy myynnistä? Yhdistyykö sinussa aito halu auttaa asiakkaita ja kehittyä myynnin ykköstekijäksi? Loistavaa, saatat olla etsimämme nälkäinen myyntipäällikkö kansainvälistyvään tilitoimistoomme! Tarjoamme vaikutusmahdollisuutta kasvavasta taloushallintoalan yrityksestä mielenkiintoisten asiakasprojektien parista. Pääkonttorimme sijaitsee Kampin Autotalon 9. kerroksessa, jonka lisäksi meillä on toimistoja Espoon Iso Omenassa, Tampereella, Turussa, Lohjalla, Tallinnassa ja uusin Tukholmassa.

Työilmapiiri on yrityksessämme avoin, innovatiivinen ja nuorekas, millä erotumme eduksemme perinteisestä tilitoimistosta. Tarjoamme hyvän työilmapiirin lisäksi mahdollisuuden kasvaa urallasi yrityksen mukana. Työskentely tapahtuu pääsääntöisesti lähityönä, mutta tarjoamme etätyömahdollisuuden poikkeustilanteissa. Kansainvälistyvän yrityksen kyydissä pääset kohtaamaan uusia haasteita ja henkilökohtainen kehityksesi pysyy kasvujohteisena.

Työtehtävät:

Työssäsi pääset itsenäisesti toteuttamaan jokaista myynnin vaihetta. Olet avainasemassa asiakastapaamisissa ja pääset auttamaan yrityksiä talouden hoitamisessa tilitoimistomme palveluiden kautta. Työssäsi parasta on vapaus ja sen mukana tuoma vastuu!

Toivomme sinun olevan yhteistyökykyinen ja itsenäiseen työskentelyyn tottunut tekijä, joka haluaa palvella asiakasta aina parhaansa mukaan. Sinulta löytyy positiivinen asenne työhön sekä erinomaiset ihmissuhdetaidot itsevarmalla otteella höystettynä. Ymmärrät hyvän ja kohteliaan asiakaspalvelun merkityksen pitkäaikaisten asiakassuhteiden luonnissa.

Odotamme sinulta:

- Hyvää kielitaitoa niin suomeksi kuin englanniksi
- Myynnillistä asennetta
- Taloushallinnon tai myynnin taustaa, esim. opintojen tai työn kautta
- Kiinnostusta erityisesti B2B-myyntiin ja taloushallinnon toimialaa kohtaan
- Kokemusta asiakaspalvelutehtävistä

Katsomme eduksi:

- Osaamisen muista kielistä, kuten ruotsi
- Näytön menestyksekkäästä B2B-myynnistä
- Kokemuksen johtamisesta
- Aikaisemman kokemuksen asiakassuhteiden hoitamisesta ja kehittämisestä

Tarjoamme sinulle:

- Erinomaiset tilat työskentelyyn
- Mahdollisuuden itsenäiseen työhön, kuitenkaan kollegoiden tukea ja apua unohtamatta
- Jatkuvasti kehittyvät digitaaliset tilitoimistopalvelut + muut kilpailukykyiset oheispalvelut myytäväksesi
- Kilpailukykyisen ja kannustavan palkan
- Mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä yrityksen sisällä
- Mielenkiintoisia asiakkaita eri toimialan yrityksistä

Nordic C-Management on kokonaisvaltaisen taloushallinnon kumppani eri toimialojen yrityksille. Olemme jatkuvasti kehittyvä, jo kansainvälisille markkinoille yltänyt täyden palvelun tilitoimisto. Tarjoamme laajan kattauksen taloushallinnon peruspalveluista aina lakisääteisten velvollisuuksien hoitamisesta ulkoistettuun talouspäällikköön saakka. Olemme kasvava ja palvelutarjonnaltamme yhä laajeneva ja monimuotoistuva yritys. Perusajatuksemme on laadukas palvelu mukanaan tuoman asiakastuntemuksen myötä. Olemme ylpeitä tekemästämme laadusta ja odotamme vastaavanlaista intohimoa myös asiakkaidemme myynnin onnistumista kohtaan.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Mikäli kiinnostuit avoinna olevasta tehtävästä, ole yhteydessä pian lähettämällä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen jorgen.weckstrom@c-management.fi! Kutsumme hakijoita kahville jo hakuaikana. Ollaan yhteydessä!

Hae työpaikkaa osoitteesta