Keikkaileva Ravitsemistyöntekijä, Oulu, Barona Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 24.4.2024
  • Hae viimeistään 8.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme asiakkaillemme ravitsemistyöntekijöitä suurtalouskeittiöihin. Työtehtäviin kuuluu suurtalouskeittiön kaikki työtehtävät ruoan valmistuksesta astiahuollon kautta leipomiseen.

Haemme asiakasyrityksiimme ammattitaitoisia ravitsemistyöntekijöitä. Työtä on tarjolla ympäri Oulua ja lähialueilta.

Etsimämme työntekijä tarttuu työhön kuin työhön, on hyvässä fyysisessä työkunnossa sekä pystyy työskentelemään tarvittaessa myös yksin vuorossa. Työssä pärjää hyvällä, oma-aloitteisella sekä huumorintajuisella asenteella!

Edellytämme soveltuvaa koulutusta ja työkokemusta suurtalouden puolelta, paineensietokykyä sekä intohimoa ruoan valmistamiseen. Lisäksi edellytämme hakijalta hyvää suomen kielen taitoa, sillä keittiön työkielenä on suomi. Hygieniapassi ja salmonellatodistus tulee esittää ennen työsuhteen aloittamista.

Keikkailu sopii tekijälle, joka on kiinnostunut kartuttamaan kokemustaan monipuolisesti eri ravintoloissa ja tarttuu rohkeasti töihin myös itselleen uusissa ympäristöissä.

Osa keikoista kestää vain yhden työvuoron, toisaalta asiakkaamme hakevat usein tekijää myös pidempiin pesteihin. Oma auto helpottaa tiettyjen kohteiden saavuttamista, varsinkin jos vuoro alkaa varhain aamulla, mutta ei ole välttämätön.

Jätä hakemus, niin otamme sinuun yhteyttä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten ilmianna itsesi pian!

Huomioithan, ettemme käsitelle sähköpostitse jätettyjä hakemuksia tietoturvasyistä.

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://my.barona.fi/application/6628a231634799001d740384