Osastovastaava, vapaa-aika, Biltema Suomi Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.4.2024
  • Hae viimeistään 5.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Biltema on perheyhtiö, jonka menestyksen takana ovat työhönsä intohimolla ja ylpeydellä suhtautuvat työntekijät. Tartumme tuumasta toimeen täydellä sydämellämme ja teemme töitä yhdessä toisiamme kannustaen. Suomessa meillä työskentelee parhaimpaan sesonkiaikaan yli 380 innokasta tekijää 18 tavaratalossa. Kasvumme jatkuu, ja vuonna 2024 avaamme useita uusia tavarataloja eri puolelle Suomea, ensimmäisenä Kangasalle ja Hyvinkäälle.

Haluatko kaupan alalle ja tavaratalon vauhdikkaaseen maailmaan myynti- ja asiakaspalvelu- sekä esihenkilötehtäviin? Oletko itseohjautuva ja täynnä positiivista energiaa oleva kaupan alan ammattilainen? Jos vastaat kyllä, tässä on tilaisuutesi.

Etsimme nyt Vaasan tavarataloon vapaa-ajan osastovastaava vakituiseen työsuhteeseen

Osastovastaavana, vastuualueinasi vapaa-aika ja veneily, vastaat koko osaston toiminnasta. Vapaa-ajan toimintoihin kuuluvat mm. urheilu, pyöräily, veneily ja kalastus, metsästys, retkeily, matkustaminen, leikki, harrastus, kotieläintarvikkeet ja puutarha. Vastaat myös alueen kaupallisuudesta ja myynnin kehittymisestä sekä huolehdit esillepanosta, siisteydestä ja hyvästä täyttöasteesta.

Osastovastaavana kuulut tavaratalon vastuuhenkilöihin ja toimit vuorollasi vuoroesihenkilönä, jolloin olet vastuussa koko tavaratalon toiminnasta.

Odotamme sinulta:

- Kaupan alan koulutusta ja työkokemusta vähittäis- tai päivittäistavarakaupasta
- Hyviä ihmissuhdetaitoja sekä kiinnostusta ja/ tai osaamista esihenkilötehtävistä
- Kiinnostus ja osaaminen vastuutehtävistä katsotaan eduksi
- Valmiutta itsenäiseen työskentelyyn ja kykyä kantaa vastuuta
- Oma-aloitteisuutta ja hyvää organisointikykyä, joustavuutta ja paineensietokykyä, oikeanlaista tekemisen meininkiä ja yhteistyökykyä sekä taitoa tehdä tulosta
- Valmiutta työskennellä aamu-, ilta- ja viikonloppuvuoroissa

Tarjoamme sinulle:

- Monipuolisen paikan kansainvälisen tavarataloketjun positiivisessa sykkeessä
- Bilteman konseptin mukaisen myymälän ja toimintatavat
- Innostavan tehtävän, jossa voit yhdistää kiinnostuksen kohteesi laajaan tuotevalikoimaamme
- Loistavat urakehitysmahdollisuudet; kulttuurimme suosii pitkäikäisiä työsuhteita ja kehittymistä
- Yksityiskohtaisen koulutuksen ja opastuksen tehtävään

Osastovastaavan tehtävä on vakituinen, kokoaikainen ja kuukausipalkkainen, työaika on keskimäärin 37,5 h/ vko, aloitus sopimuksen mukaan.

Palkkaus Kaupan alan työehtosopimuksen mukaan. Kuukausipalkan määrä vaihtelee riippuen työkokemuksesta ja koulutuksesta välillä 1 939 - 2 202 euroa/ kk, jonka lisäksi maksetaan 5%:n osastovastuulisä. Ilta- ja viikonloppulisät maksetan tehtyjen tuntien mukaisesti.

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake rekrytointijärjestelmässämme 7.5.2024 mennessä ja lisää mukaan myös CV:si. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Huomioimme vain rekrytointijärjestelmän kautta tulleet hakemukset. Kaikkiin hakuprosessissa eteenpäin pääseviin olemme yhteydessä henkilökohtaisesti.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://biltema.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=105&jbid=8#login_form