Kokki, Osuuskauppa Arina
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.4.2024
  • Hae viimeistään 9.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
SIIKALATVA

Oletko sinä ABC Pulkkilan uusi asiakaspalveluhenkinenKOKKI
Etsimme nyt ABC Pulkkilaan kokkia vakituiseen työsuhteeseen 35h/viikko. Työvuorojen pääpaino on lounaan valmistuksessa, mutta pääset tekemään myös a la carte annoksia. Työtunneissa joustoa elämäntilanteesi mukaan.

Nautitko ruoan valmistamisesta ja asiakaspalvelusta? Pidätkö hektistä työtahtia ennemmin haasteena kuin hidasteena? ABC:n keittiössä ei tylsiä hetkiä tule. Meillä pääset osaksi tiimiä, joka osaa puhaltaa yhteen hiileen hektisimmissäkin paikoissa. Huumorin kukka kukkii myös kiireen keskellä.

Voit olla vasta urasi alussa tai jo kokeneempi konkari. Kokkina pääset tekemään vaihtelevia hommia ABC-keittiön monilla eri osastoilla: lounas, a la carte annoksia, burgereita ja pizzaa sekä vitriinituotteita. Mitä et osaa, se opetellaan! Työ on vuorotyötä, joten pääset työskentelemään vaihteleviin aikoihin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää motivoitunutta ja kehityshaluista asennetta, eduksi katsomme ravintola-alan koulutuksen, hygieniapassin sekä työkokemuksen. Perehdytämme tehtäviin hyvin, joten yksin ei töitä tarvitse tehdä! Arvostamme iloista mieltä ja hyviä sosiaalisia taitoja. Ripeä työskentelyote ja halu ottaa vastuuta ovat työtehtävissämme menestymisen edellytyksiä

Saat meiltä Suomen parhaiksi kehutut työpaikkaedut, mm.

- Arinan ja koko S-ryhmän ylivoimaiset henkilökuntaedut

- erinomaiset koulutus- ja etenemismahdollisuudet

- palkan päälle tulospalkkion, jopa 1,30e per tehty työtunti

- kattavat työterveyspalvelut

- ja työntekijämme ovat myös vakuutettu työajan ulkopuolella!

Lisätietoja tehtävästä antaa ABC Pulkkilan liikennemyymäläpäällikkö Johanna Mellin p. 044 788 5848.

Kiinnostuitko? Haethan tehtävää viimeistään 8.5.2024. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten laitathan hakemuksesi jo tänään.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://sok.wd3.myworkdayjobs.com/S-ryhman-avoimet-tyopaikat/job/ABC-PULKKILA/Kokki--ABC-Pulkkila--Osuuskauppa-Arina_R-27743-2