Tukkumyyjä, vannetukku.fi Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.4.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Vannetukku.fi Oy on vanteiden, renkaiden, rengaskoneiden ja sähköisten ajoneuvojen maahantuoja, joka kasvaa voimakkaasti. Markkinaosuutemme henkilöautojen rengaskaupasta Suomessa on yli 10 %. Vannetukku.fi - nettikauppa on Suomen suurin renkaiden ja vanteiden verkkokauppa, kuitenkin myynnistämme suurin osa suuntautuu jälleenmyyjille.

Olemme voimakkaasti kasvava perheyritys. Haemme kaksikielistä (suomi & ruotsi) tukkumyyjää. Työn kuva määräytyy tarkemmin tehtävään valittavan henkilön osaamisen, mielenkiinnon ja persoonan mukaan.

Haemme nyt joukkoomme KAKSIKIELISTÄ TUKKUMYYJÄÄ Kuopion toimipisteeseen. Ehdoton edellytys tehtävään on Ruotsin ja Suomen kielen hyvä osaaminen.
Kerro hakemuksessasi mihin kielitaitosi perustuu. Kerro myös työkokemuksesi ja palkkatoiveesi.

Työtehtäviisi kuuluu vastata vannetukku.fi Oy:n nykyisistä tukkuasiakuuksista, ja saat itsellesi oman asiakassalkun, jota myös kasvatat aktiivisella kontaktoinnilla ja myyntityöllä. Perehdytysvaiheessa vastaat myös maahantuomiemme tuotteiden asiakaspalvelustamme puhelimitse, sähköpostilla sekä chatissä yhdessä kollegojen kanssa, näin myytävät tuotteet ja yhtiön järjestelmät tulevat tutuiksi heti työsuhteen alussa. Puhelinpalvelu ja - myynti toimii suomen, ruotsin ja englannin kielillä. Tärkeimmät kohdemaat Suomi, Ruotsi ja Norja.

Tarjoamme huipputuotteet ja nuorekkaan ilmapiirin koko ajan kasvavassa joukossamme. Mikäli olet kiinnostunut, lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen sähköpostitse osoitteella: rekry@vannetukku.fi otsikolla "Tukkumyyjä" tai soita / laita whatsappia numeroon 0447339363 31.5.2024 mennessä.

Työpaikkamme on savuton.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:rekry@vannetukku.fi