Suunnittelijoita tie-, katu- ja aluesuunnitteluun, Destia Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.4.2024
  • Hae viimeistään 19.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haluatko liittyä joukkoomme suunnittelemaan huomisen infraa?

Minkälaiseen rooliin ja tiimiin olisit tulossa?

Suunnittelijan roolissa osallistut omien vahvuusalueidesi, toiveidesi ja Destian tarjoamien mahdollisuuksien mukaan eri hankintamalleilla toteutettaviin tie-, katu-, tai aluesuunnitteluhankkeisiin, suunnitteluun ja toteutukseen yhdessä asiantuntijoidemme kanssa. Tärkein tehtäväsi on vastata omalla työpanoksellasi, että projektit saadaan laadukkaasti ja ajallaan valmiiksi, korkealla asiakastyytyväisyydellä.

Lähimpinä kollegoinasi sinulla on kovan luokan asiantuntijoita, joita kuvaa hyvin tarkka ja tunnollinen ote työhön mutta välittävä ja tiivis yhteishenki. Asiantuntijuutesi tulee olemaan nähtävillä eri puolilla Suomea, sillä suunnitteluhankkeita meillä tehdään valtakunnallisesti. Suunnitteluyksikössämme pääset aidosti vaikuttamaan oman työsi sisältöön ja lopullinen tehtävän sisältö määritellään tarkemmin sinun oman erityisosaamisesi ja uratoiveidesi perusteella.

Kurkkaa ilmoituksen alla olevilta videoilta, mitä muuta kollegasi kertovat työstä Asiantuntijapalveluissa ja Destialla!

Klikkaa tästä Asiantuntijapalveluiden esittelyyn nettisivuillamme!

Työsuhde on vakituinen ja työt alkavat sitten kun sinulle parhaiten sopii. Etsimme suunnittelijoita useampaan toimipisteeseemme, Ouluun, Rovaniemelle, Jyväskylään ja Kuopioon, mutta työskentelemme lisäksi joustavasti hybridimallimme mukaisesti. Kerrothan hakemuksessasi, mihin näistä sijainneista olet ensisijaisesti hakemassa!

Miten onnistut parhaiten tehtävässä?

Meille on tärkeintä, että jokainen destialainen on halukas sitoutumaan yhteisiin arvoihimme: rehdisti, yhdessä, uudistuen ja menestyen.

Tehtävässä onnistuaksesi tarvitset lisäksi

- soveltuvaa teknisen alan insinöörikoulutusta (AMK tai DI)

- jo kertynyttä kokemusta suunnittelijan tehtävistä

- itsenäistä ja suunnitelmallista työskentelyotetta sekä asiakaslähtöistä ajatustapaa

- selkeitä ja johdonmukaisia viestintätaitoja sekä asiakaslähtöistä ajatustapaa

- halukkuutta jakaa omaa ammattitaitoa ja osaamista tiimissä, työskentelemmehän yhdessä päivittäin

Lupaamme, että Destialla

Meillä pääset tekemään aidosti merkityksellistä työtä infran elinkaaren eri tehtävissä, monenlaisten osaajien ja ammattilaisten kanssa voittavassa joukkueessa sekä kehittymään valitsemaasi suuntaan urapolullasi - myös kansainvälisesti, ollessamme nykyään osa Colas-konsernia. Haluammekin, että meille hakeudutaan erilaisista taustoista lähtien, ja toimimme yhdenvertaisesti työssä ja tiimeissä!

Panostamme vahvasti vastuullisuuteen, niin yhteiskunta-, ympäristö- sekä sosiaalinen vastuu huomioiden. Olemme vuosittain pääyhteistyökumppanina Oikotien Vastuullinen työpaikka -yhteisössä, ja vuonna 2022 ja 2023 olimme ensimmäisellä sijalla vastuullisimpana työnantajana suurten organisaatioiden (1000+) sarjassa. Lisäksi saimme Innostavimmat työpaikat- tunnustuksen Eezy Flown henkilöstötutkimuksesta.

Kiinnostuksesi herättyä toimi näin

Lisätietoja tehtävästä ja Destialla työskentelystä antaa mielellään yksikön päällikkö Pekka Karhinen, +358405576170 tai pekka.karhinen@destia.fi.

Hae meille työkaveriksi työpaikkailmoituksen kohdasta "Hae tähän työpaikkaan", ja kerro vapaamuotoisesti osaamisestasi ja toiveistasi CV:n ja hakemuskirjeen muodossa. Kerrothan lisäksi, mihin sijainneista olet ensisijaisesti hakemassa! Seuraathan sähköpostiasi, sillä saat meiltä viestejä haun etenemisestä säännöllisesti. Haastattelut aloitamme usein jo hakuajalla potentiaalisten ehdokkaiden kanssa, ja saatamme edetä nopeastikin valintapäätökseen sopivan ehdokkaan löydyttyä. Pyydämme lisäksi jokaiselta hakeneelta palautetta kehittääksemme toimintaamme jatkuvasti!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ats.talentadore.com/apply/suunnittelijoita-tie-katu-ja-aluesuunnitteluun-oulu-rovaniemi-jyvaskyla-kuopio-asiantuntijapalvelut/ZvrqrJ