Iltapäivätoiminnan ohjaajia Uomarinteen koululle, Pilke päiväkodit Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.4.2024
  • Hae viimeistään 12.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Pilkkeellä lasten oppimista ja kasvua tuetaan ja luodaan aktiivisuudella, ammatillisuudella, pedagogisella osaamisella, lapsen osallisuudesta huolehtimisella, muokkautuvilla oppimisympäristöillä sekä kannustavalla ja motivoivalla ilmapiirillä. Me olemme Suomen suurin yksityinen päiväkotiketju ja päiväkodeissamme, esikouluissamme ja iltapäiväkerhoissamme työskentelee yli 2 500 pilkeläistä ammattilaista ympäri Suomea!

Haemme innokkaita ja lapsirakkaita Iltapäivätoiminnan ohjaajia Uomarinteen koulun iltapäiväkerhoon.

Työaika sijoittuu pääosin klo 12-17 välille ja viikkotyötunteja tehtävässä on 20h/vko. Työhön pääset perehtymään rauhassa perehdytys- ja suunnittelujaksolla elokuun ensimmäisellä viikolla. Työ alkaa 2.8.2024 perehdytyksellä Helsingissä.

Ohjaajan tehtäviin kuuluu koululaisten iltapäivätoiminnan suunnittelu, toteutus ja kehittäminen yhdessä iltapäiväkerhotiimin kanssa. Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää tehtävään soveltuvaa ammatillista koulutusta ja/tai kokemuksella hankittua taitoa toimia lapsiryhmän kanssa. Toivomme hakijoilta oma-aloitteisuutta ja idearikkautta sekä energistä ja vastuullista työotetta. Työssä menestyäksesi tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn, positiivisen työympäristön sekä tukea ja koulutusta. Työssäsi ohjaajana pääset käyttämään vahvuuksiasi esimerkiksi liikunnan, kädentaitojen, luonnon, luovan toiminnan, musiikin, teatterin ja mediataitojen parissa. Yrityksessämme sinulla on mahdollisuus monipuoliseen työnkehittämiseen sekä etenemismahdollisuudet erilaisiin työtehtäviin.

Tarjoamme sinulle:

- Kuukausipalkan 1145,85e/kk (Yksityisen sosiaalipalvelualan TES), lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

- Työyhteisön, jossa ollaan sitoutuneita toimimaan lapsen parhaaksi sekä

- Monipuolisia työsuhde-etuja, kuten hyvät työterveyspalvelut, ulkoilutakin, polkupyörä-, hieronta- ja sekä virike-etu. Katso lisää täältä.

Tehtävään valitun tulee esittää lasten kanssa työskenteleviltä vaadittava rikosrekisteriote.

Jätäthän meille hakemuksesi, tutustumme sinuun mielellämme!

Kiinnostuitko?

Hae tehtävään lähettämällä hakemus viimeistään 12.5.2024.

Haluaisitko tietää lisää Pilkkeestä ja tavastamme toimia?

Lempeyden voima ei ole vain Pilke-päiväkotien slogan - se kertoo meidän tavastamme tehdä töitä ja kohdata lapsia ja aikuisia. Lue lisää siitä, mitä lempeyden voima meille pilkeläisille tarkoittaa.

- Pilke yrityksenä

- Pilke työnantajana

- Pilkeläisen uratarina

- Pilkkeen varhaiskasvatus
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ats.talentadore.com/apply/iltapaivatoiminnan-ohjaajia-uomarinteen-koululle/Zq1GJG