Kotisiivooja Oulu, Arvojes Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.4.2024
  • Hae viimeistään 15.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haluatko tulla osaksi uutta ja innovatiivistä palveluyritystä, jossa helpotat asiakkaidemme arkea ja teet heidän elämästä onnellisemman? Etsitkö itsellesi mielenkiintoista työtä, jossa pystyt itse vaikuttamaan omiin työaikoihin ja yrityksen kehitykseen? Etsimme leppoisaan porukkaamme nyt luotettavaa ja innokasta työntekijää, jolla on halu löytää oikeasti hyvä työpaikka!

Työpäiväsi koostuu erilaisista kotisiivouksista, palvelukäynneistä tai muista kodinhoidollisista tehtävistä asiakkaidemme luona. Meidän toimintaperiaate on se, että työtä ei tehdä kiireellä ja me annamme asiakkaalle aikaa. Tarjoamme asiakkaille siis monipuolisen ja lämminhenkisen palvelukokemuksen. Yleisimpiä siivouskohteita meillä on tavanomaiset viikkosiivoukset, ikkunanpesut ja muut kodinhoidolliset työt mihin asiakas tarvitsee apua.

Työpäivät meillä saat itse aikatauluttaa arkisin 8-16 tai 9-17 väliselle ajalle. Pääset myös itse suunnittelemaan omia työvuoroja, jolloin pystyt aikatauluttamaan ne paremmin vapaa-aikaasi tai esimerkiksi koulua ajatellen.

Perehdytämme sinut hyvin työtehtäviin ja kohteisiin ennen työskentelyn aloittamista, joten sitä ei tarvitse stressata. Perehdytyksen aikana työskentelet työparin kanssa ja itsenäinen työskentely aloitetaan vasta sitten, kun olet siihen omasta mielestä valmis.

Työssä liikut autolla, joten B-ajokortti on työn kannalta pakollinen. Tarjoamme sinulle yrityksen puolesta auton ja tottakai siihen myös polttoaineet. Mikäli liikut omalla autolla, maksamme sinulle kilometrikorvaukset. Palkka me maksetaan sinulle luonnollisesti myös asiakkaiden välisistä siirtymista.

Miksi hakea meille töihin?

-Olet illat, viikonloput ja arkipyhät vapaalla. Työ ei siis vaikuta sinun säännöllisiin harrastuksiin tai viikonlopun rientoihin.

-Tarjoamme sinulle itsenäisen työn, jossa pääset vaikuttamaan omiin työaikoihin. Perehdytämme sinut huolella työtehtääviisi emmekä heitä ketään ns. suden suuhun.

-Kehitämme yrityksen toimintaa kokoajan ja meillä työntekijät pääsee vaikuttamaan yrityksen tulevaisuuteen.

-Lähtöpalkka on 11,73€ ja hyvät tekijät meillä palkitaan. Sinulla on mahdollisuus neuvotella palkkaa ylöspäin, kun toimintatavat on hallussa.

-Tarjoamme työntekijöille jopa 500€ liikunta, kulttuuri ja hyvinvointirahaa tunneista riippuen.

Me olemme nuorekas oululainen yritys, joka uudistaa koko alaa monipuolisten palveluiden- ja toimintamallien kautta. Yritys on kahden oululaisen nuoren perustama ja se näkyy myös meidän työyhteisössä ja toimintatavoissa. Meillä ei oteta työtä koskaan liian vakavasti, vaikka asiakastyö tehdäänkin aina viimesen päälle. Tällä hetkellä työllistämme yhteensä noin kymmenen tyytyväistä työntekijää. Palveluihimme kuuluu tällä hetkellä monipuoliset siivouspalvelut, erilaiset kotipalvelut ikä-ihmisille sekä pihatyöt. Meillä otetaan työntekijöiden ideat aina huomioon ja uusista ideoista palkitaan. Tässä on sinulle loistava mahdollisuus tulla osaksi yritystä, jossa pääset kehittämään myös uusia palveluita ja ideoita. Innovatiivisuus ja luovuus katsotaan meillä vain positiivisena asiana!

Työn aloituksen ajankohta on sovittavissa, mutta palkkaamme uusia ja innokkaita työntekijöitä mahdollisimman pian.

Kysy rohkeasti lisätietoja avoimesta työpaikasta vaikka soittamalla tai sähköpostilla. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa, joten antaa tulla vaan!

Voit lähettää meille vapaamuotoisen hakemuksen ja CV:n sähköpostitse, eerik.peltomaki@arvojes.fi

Jos kiinnostaa, niin käy tutustumassa työnantajaan vaikka tiktokissa https://www.tiktok.com/@yrittajaeki tai lue Ylen tekemä juttu meidän kauppapalvelusta: https://yle.fi/uutiset/3-11316910
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:eerik.peltomaki@arvojes.fi