Peruskoulun matematiikan ja kemian lehtori, Järve, Espoon kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.4.2024
  • Hae viimeistään 7.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Järvenperän koulussa on noin 450 oppilasta yleisopetuksen ja vaativan erityisopetuksen luokilla. Koulumme on yläkoulu. Tavoitteenamme on kasvattaa oppilaista suvaitsevia, vastuuntuntoisia ja aktiivisia yhteiskunnan jäseniä innostaen heitä elinikäiseen oppimiseen. Toiminnassa lähdemme positiivisen kasvatuksen ja pedagogiikan sekä inkluusion periaatteista liikkeelle. Toteutamme systemaattista hyvinvointitaitojen kasvatusta. Koulussa on yhteensä viisi erityisluokkaa: kolme toiminta-alueittain tapahtuvan opetuksen luokkaa ja kaksi yläkoulun erityisluokkaa. Koulussa on LUMA-painotus.

Etsimme nyt vakinaiseen virkaan matematiikan ja kemian opettajaa.

Koulun nimi ja osoite: Auroranmäki 1, 02940 Espoo.
Työaika: OVTES:in mukainen.
Tehtävä on vakinainen.
Haettava tehtävä on virkasuhteinen.
Palvelussuhde alkaa 1.8.2024.
Tämä työpaikka on esteetön.

Kelpoisuusvaatimus: Peruskoulun matematiikan ja kemian lehtorin kelpoisuus.

Opettajien kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen no 986/98 mukaisesti. Asetuksen 9 §:n mukaisesti perusopetusta antavalla opettajalla tulee olla suomen kielen erinomainen suullinen ja kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään kokemusta matematiikan ja kemian opetuksesta peruskoulussa. Lisäksi edellytetään vahvaa opetussuunnitelman hallintaa, hyviä eriyttämisen taitoja sekä taitoja kehittää opetusta. Myös vahvat yhteistyö- ja tiimitaidot ovat edellytyksenä tehtävässä suoriutumisessa sekä osaaminen oppilaiden motivoinnissa ja innostamisessa matemaattisten aineiden oppimiseen.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme kykyä joustavuuteen ja luovuuteen opetuksen toteutuksessa.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys: parannat kaupunkilaisten arkea!

Arvostamme osaamistasi ja kannustamme sinua ylläpitämään ja kehittämään ammattitaitoasi. Mahdollistamme sen tarjoamalla monipuolista täydennyskoulutusta, ja tuemme esimerkiksi suomen kielen opiskelua. Tarjoamme myös hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Olemme sitoutuneet toteuttamaan työyhteisössämme yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta. Haluamme, että meillä työskentelee niin eri-ikäisiä ja eri sukupuoliin kuin eri kieli-, kulttuuri- ja vähemmistöryhmiin kuuluvia ammattilaisia.

Jos sinulla on kysyttävää tehtävästä, ole yhteydessä lisätietojen antajaan. Mikäli sinulla on erityistarpeita liittyen esim. työpaikan esteettömyyteen tai olosuhteisiin, voit myös lähettää kysymyksesi keha.rekrytointi@espoo.fi. Selvitämme asian paljastamatta henkilöllisyyttäsi.

Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-1051-24/fi_FI