Keittiöpäällikkö Kouvolan alueelle, Attendo Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 22.4.2024
  • Hae viimeistään 19.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme uuteen organisaatioomme ja uuteen toimenkuvaan KEITTIÖPÄÄLLIKKÖÄ vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen Attendolle vastaamaan Kouvolan alueen valmistuskeittiöidemme ateriapalvelutuotannosta. Tehtävä on kokoaikainen ja aloitus 6.5 tai sopimuksen mukaan.

Palveluasenne ja laatu ratkaisevat

Keittiöpäällikkönä toimit lähiesimiehenä keittiöhenkilöstölle. Työtehtäviisi kuuluu mm. vastuu keittiön operatiivisesta johtamisesta, keittiön tuloksesta sekä yhteistyöstä sisäisten ja ulkoisten asiakkaiden kanssa. Joukkueesi kanssa valmistatte laadukasta ruokaa Attendon omalla reseptiikalla, organisoit ateriatoimituksia useisiin kohteisiin sekä huolehdit, että keittiössä hommat toimivat ja työtä tehdään hyvällä sykkeellä.

Sinulla on loistava mahdollisuus päästä osaksi uuden toimintamallin jalkautumista!

Hakemamme keittiöpäällikkö on kannustava ja osallistuva arjen esimies, joka tarttuu rohkeasti tehtäviin ja vie asiat laadukkaasti loppuun saakka. Johdat tiimiäsi positiivisella otteella kohti tavoitteita ja raportoit tehtävässäsi ateria- ja puhtauspalvelupäällikölle. Tuot iloista asennetta ja lämpöä, joka välittyy tiimiisi ja vastuualueesi Attendo-koteihin. Haluat nähdä työntekijöiden loistavan työssään ja olet innokas kehittämään myös omaa osaamistasi.

Attendolla työskennellään aktiivisella ja positiivisella asenteella asukkaiden hyvän arjen eteen. Työntekijät ovat innostuneita ja heillä on sitoutunut asenne työhön. Jos et pelkää makua ja nautit itse tehdystä ruuasta, hae ja tule mukaan luomaan parempaa elämänlaatua asukkaille ruuan kautta!

Keittiömme ovat hoivakodin sydän, ruoka hoitaa kehoa ja mieltä. Hoivakodeissamme työskentelee lähes 500 keittiöalan ammattilaista hyvän ruoan parissa. Noin 180 hoivakodissamme on omat nykyaikaiset keittiöt, joissa ruoka valmistetaan itse. Joka päivä, aamiaisesta iltapalaan. Suunnittelemme ruokalistat ja reseptiikan itse. Valmistamme omissa keittiöissämme noin 18 miljoonaa kotiruoka-ateriaa vuosittain, joista yli 9 miljoonaa on lämmintä ateriaa.

Hyvän yhteistyön resepti

Arvostamme laadukasta johtamista ja edellytämme sinulta, että olet keittiöalan ammattilainen, koulutukseltasi esim. restonomi tai suurtalousesimies. Sinulla on ruokapalvelujen laaja-alaista tuntemusta ja hallitset eri valmistusmenetelmiä. Omaat hyvän suomen kielen suullisen ja kirjallisen taidon. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä asiakaspalvelu-, vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja, it-valmiuksia, sekä itsenäistä työotetta. Varmistamme, että sinulla on käytössäsi toimivat työkalut ja prosessit onnistuaksesi työssäsi hyvin. Saat tukea omalta esimieheltäsi ja vertaistukea kollegoiltasi.

Arvokasta työtäsi tasapainottamaan ja jaksamistasi tukemaan olemme koonneet etuja myös arkeesi. Työsuhde-etuihimme kuuluvat esimerkiksi:

- Tyky-päivät ja ilmainen kahvi/tee töissä

- Kattava työterveyshuolto

- Liikuntaa ja kulttuuria mahdollistava ePassi, jota voit käyttää esimerkiksi elokuva- ja konserttilippuihin, urheiluharrastukseesi tai vaikkapa hammaslääkärilaskuihin.

- Henkilöstöetuohjelma, joka tarjoaa etuja usealle eri palveluntuottajalle

Työsuhteen ehdoissa noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan sekä hygieniapassi, tai valmius sen suorittamiseen kolmen kuukauden kuluessa työsuhteen aloittamisesta.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja ansioluettelosi 26.4 mennessä. Toimi nopeasti, haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana. Emme malta odottaa, että kuulemme sinusta!

Lisätietoja tehtävästä antaa

Ateriapalvelupäällikkö Marjo Matikainen p. 041 731 7127,

mail; marjo.matikainen@attendo.fi

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. Lue lisää Attendosta ja käy katsomassa keittiöhenkilöstön uratarinat:

www.attendo.fi (http://www.attendo.fi)
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ura.attendo.fi/jobs/3853266-keittiopaallikko-kouvolan-alueelle