Projektipäällikkö, Helsingin kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 22.4.2024
  • Hae viimeistään 10.5.2024
  • Palkkaus: 3962,98€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kiinnostaisiko sinua työ infrarakennuttamisen laajalla tehtäväkentällä?

Nyt haemme vakinaiseen työsuhteeseen projektipäällikköä viherrakentamisen valvonta- ja asiantuntijatehtäviin.

Projektipäällikkönä työtehtäviisi kuuluu viherrakentamisen tilaajan asiantuntijana toimiminen pääasiassa kadunrakennuskohteissa, viherrakennustöiden valvonta ja raportointi, viherrakenteiden takuuajan valvonta ja raportointi sekä tilaajan taimihankintojen valmistelu katu- ja puistorakentamisen hankkeissa.

Vastaat omalta osaltasi urakka-asiakirjojen valmistelusta, hankintojen ja päätösten valmistelusta ja tilaamisesta sekä osallistut viherrakentamista koskeviin kokouksiin ja neuvotteluihin. Työskentelet sekä toimistolla uudessa kaupunkiympäristötalossa Kalasatamassa, että työmaillamme Helsingin alueella.

Tehtävän kelpoisuusehtona on viherrakennusalan opistotasoinen tutkinto (mm. hortonomi tai AMK-hortonomi). Koulutustasona myös ammattitutkinto (mm. puutarhuri) voi tulla kyseeseen, mikäli sinulla on pitkä ja monipuolinen työkokemus viherrakentamisen alalta.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää rakentamisen prosessin, viherrakentamisen sekä laadunhallinnan tuntemusta. Omaat hyvät organisointi- ja vuorovaikutustaidot, kykenet toimimaan yhteistyössä eri osapuolten kanssa, ja sinulla on valmius itsenäiseen työskentelyyn. Tehtävässä tarvitaan hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Eduksi tehtävään katsotaan aikaisempi kokemus viherrakentamisen valvojan tehtävistä, kunnallisen päätöksentekoprosessin tuntemus sekä kokemus julkisista hankinnoista. Myös vihervalvojan pätevyys katsotaan eduksi tehtävään.

Pääset toimimaan osana laaja-alaista asiantuntijaorganisaatiota, jossa työskentelet yhdessä monien eri alojen ammattilaisten kanssa. Helsingin kaupungin työntekijänä saat myös runsaasti erilaisia henkilöstöetuja. Kaupunki tarjoaa muun muassa vapaa-ajan etuja, kuten runsaan henkilöstöliikunnan tarjonnan ja Epassin kulttuuri- ja liikuntaedun, lounasedun, työmatkalippuedun sekä alennuksia eri liikkeistä. Suurena työnantajana tarjoamme monia mahdollisuuksia ammattitaidon kehittämiseen, kuten kattavan koulutustarjonnan sekä monenlaisia urapolkuja. Työlläsi on yhteiskunnallista merkitystä ja palkitsemme mielellämme hyvistä työsuorituksista.

Toimipisteemme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Kalasatamassa, työajat ovat joustavat ja työtä tehdään monipaikkaisesti. Ymmärrämme, että työ ei ole koko elämä ja pyrimme löytämään eri elämäntilanteisiin sopivia ratkaisuja ja joustoja.

Palkkaus perustuu tehtävän vaativuuteen. Tehtäväkohtainen palkka on 3962,98 euroa kuukaudessa. Lisäksi maksetaan työkokemukseen ja kokonaisharkintaan perustuvaa henkilökohtaista palkanosaa 0-18 %.

Meillä teet vaikuttavia töitä ja mahdollistat itsesi näköisen työuran!

Tartu rohkeasti tilaisuuteen ja jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta 10.5.2024 klo 16.00 mennessä!

Jäikö jotain mietityttämään?
Lisätietoja voit aina kysellä lisää joko puhelimitse tai sähköpostitse, lisätietojen antajan löydät alta.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.hel.fi/fi/avoimet-tyopaikat/avoimet-tyopaikat/KYMP-02-33-24