Asiantuntijamyyjä, Lindström Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 22.4.2024
  • Hae viimeistään 8.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Oletko sinä uusi Etelä-Suomen tulosyksikön työvaatemyyjä?

Etsimme aktiivista ja kehityshakuista työvaatepalvelun myyjää huipputiimiimme Lindströmin Etelä-Suomen tulosyksikköön. Lindström on alansa markkinajohtaja, jolla on vahva brändi ja erinomainen tunnettuus, mikä takaa myyjälle erinomaiset lähtökohdat onnistua myynnissä. Myyntialueinasi ovat Kanta-Häme ja Uusimaa, ja tulosyksikön päätoimipaikka on Hämeenlinnan palvelukeskus.

Meillä myyjät tekevät myyntityötä prospektoinnista sopimukseen saakka. Myyntiä tehdään itsenäisesti tiimin ja esihenkilön vahvalla tuella. Työvaateasiakkaamme toimivat laajasti eri toimialoilla, kuten teollisuudessa, kaupan alalla ja julkisella sektorilla. Tarjoamme lisäpalveluna asiakkaille myös digitaalisia ratkaisuja liittyen palvelujen tehokkaaseen hyödyntämiseen.

Asiakastiimissä on noin 20 asiantuntevaa tiimikaveria erilaisissa asiakastyön rooleissa. Tiimin arjessa korostuu avoin keskustelu, valmius tukea toisiaan ja tasavertaisuus on meille erityisen tärkeää. Jätämme oman osaamisen soveltamiselle vapauksia yhteisten pelisääntöjen puitteissa.

Toivomme aiempaa kokemusta myyntityöstä. Monipuolisen ratkaisumyynnin kokemuksesta on etua, mutta se ei ole välttämätöntä, sillä saat kattavan perehdytyksen tehtävään ja kokeneen tiimin tuen. Olennaista on aktiivinen työskentelyote, hyvät itsensä johtamisen valmiudet ja halu kehittyä myyjänä. Arvostamme reilua tiimipelaajaa, joka kykenee tehokkaaseen itsenäiseen työskentelyyn.

Tätä kaikkea tarjoamme sinulle

- Kattavan perehdytyksen työtehtäviisi ja osaavan tiimin tuen
- Vahvan brändin myynnissä onnistumisen tueksi
- Mahdollisuuden työskennellä osittain etänä
- Vapauden suunnitella omaa työskentelyä itsenäisesti - sparrikaveri löytyy aina puhelimen päästä!
- Liikunta- ja kulttuuriedut Epassin muodossa
- Kattavat työterveyspalvelut
- Kahvit ja hedelmät työnantajan piikkiin taukotiloissa

Tarjoamme todistetusti toimivat konseptit, jotka antavat sinulle mahdollisuuden pistää itsesi peliin ja näyttää omat kykysi myynnin tekijänä. Meiltä saat työtehtävän vakavaraisessa, vastuullisessa, kasvavassa ja kansainvälisessä yrityksessä. Toimimme vahvasti arvojemme mukaisesti, ja asiakastyytyväisyytemme on erinomaisella tasolla. Saat tueksesi kuuntelevan ja valmentavan esihenkilön sekä huippuammattilaisista koostuvan tiimin, jotka antavat sinulle mahdollisuuden onnistua työssäsi.

Kiinnostuitko? Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen sähköisen hakulomakkeemme kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 8.5.2024. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Kysy lisää! Lisätietoja antaa Head of Customer Excellence Aleksi Korkea-aho (puh. +358 50 405 3689).

Lindström on yksi Euroopan johtavista tekstiilipalveluyrityksistä, jolla on takanaan jo 175 vuoden mittainen historia Suomessa. Toimimme Suomen lisäksi 23 eri maassa, kuulumme alamme edelläkävijöihin ja panostamme jatkuvasti palveluidemme kehittämiseen. Kiertotalous on liiketoimintamme ytimessä. Yli 5000 työntekijäämme eri maissa pitävät huolen siitä, että pystymme tarjoamaan asiakkaillemme vastuullisesti tuotettuja tekstiilipalveluita, jotka helpottavat asiakkaidemme arkea.Lue lisää: http://lindstromgroup.com/fi/tyopaikat/
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://lindstrom.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=1818&jbid=8#login_form