Keittiötyöntekijä sijaisuuteen, Esperi Care Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 22.4.2024
  • Hae viimeistään 15.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haluatko osaltasi olla tukemassa ikäihmisten kokonaisvaltaista hyvinvointia?

Haemme nyt Hoivakoti Soivakkaan keittiötyöntekijää noin vuoden mittaiseen määräaikaiseen työsuhteeseen.

Lue lisää alta ja jätä hakemuksesi helposti!

Millaista meillä on työskennellä?

Hoivakoti Soivakka on ikäihmisten ja muistisairaiden tehostetun palveluasumisen yksikkö Toivakassa, joka tarjoaa 45 asiakkaalle ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa. Soivakka sijaitsee mukavan etäisyyden päässä Jyväskylästä ja moottoritietä pitkin yksikköön meneekin vain alle puoli tuntia.

Soivakassa eletään asukkaiden näköistä elämää ja päivätoimintatiimi keksii jokaiseen päivään kivaa yhteistä puuhaa. Ei olekaan ihme, että Soivakka on arvioitu HVA:n tarkastuksissa yhdeksi Keski-Suomen parhaimmista hoivakodeista. Soivakan työyhteisössä puhalletaan yhteen hiileen ja yhdessä päätetään, mitä tehdään ja miten sovitaan asioista.

Tutustu kotimme arkeen lisää Instagramista: @esperi_soivakka

Työpäiväsi keittiötyöntekijänä meillä

Keittiötyöntekijän työnkuva on itsenäinen, mutta teet yhteistyötä muun henkilökunnan kanssa ja varmistat osaltasi arjen sujuvuuden yksikössäsi. Työskentelet yksikön tarjoilukeittiössä ja työnkuvaasi kuuluu keittiötyötä (mm. tavaran vastaanotto, omavalvonta, ruoan lämmittäminen, esille pano, tiskaus, tavaratilaukset) sekä asukkaiden pyykkihuoltoa. Varmistamme sinulle hyvän perehdytyksen tehtävään.

Tehtävässä suoriutuaksesi sinulla tulee olla tartuntatautilain mukainen rokotussuoja ja hygieniapassi sekä itsenäinen ja vastuullinen työote.

Tehtävä on kokoaikainen määräaikainen työsuhde ajalle 12.8.2024-14.9.2025. Työtä on arkisin ma-pe klo 9.20-17. Voit aloittaa halutessasi jo joustavasti ennen 12.8. yksikön keikkalaisringissä ja jatkaa siinä myös sijaisuuden päätyttyä.
Noudatamme palkkauksessa yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Miksi sinun kannattaa tulla meille töihin?

- Huomioimme työnkuvassa vahvuutesi ja pääset vaikuttamaan tehtäviisi riippuen kiinnostuksistasi. Kuulemme mielellämme näistä lisää, kun räätälöimme työnkuvaa sinulle sopivaksi.

- Meille on tärkeää, että työ ja vapaa-aikaisi on tasapainossa, ja tuemmekin vapaa-aikaasi Edenred virike-edulla, Mentra by SATS -palvelulla, työsuhdepyöräedulla sekä Cityshoppari -edulla. Kuuntelemme myös toiveitasi työvuorosuunnittelussa. Työntekijämme olet oikeutettu työterveyshuoltoon Mehiläiseltä.

- Teemme työtä yhdessä tiiminä asukkaidemme hyväksi. Panostamme esihenkilötyöhön ja haluamme, että työntekijämme viihtyvät meillä. Laadukas hoiva ja hyvinvoiva henkilöstö on työmme lähtökohta.

Miltä kuulostaa, tulisitko meille työkaveriksi?

Jätä hakemuksesi 15.5. mennessä! Toimithan pikimmiten, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö löytyy tehtävään.

Haluatko tietää lisää tehtävästä? Juttelen mielelläni lisää kanssasi, voit olla minuun yhteydessä; yksikönjohtaja Päivi Pitko, 050 590 4501 (arkisin klo 9-15), paivi.pitko@esperi.fi.

Olisi ilo kohdata sinut!

Tutustu Hoivakoti Soivakan toimintaan ja työyhteisöön täältä.

Esperistä työnantajana voit lukea täältä.

Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ura.esperi.fi/jobs/3791158-keittiotyontekija-sijaisuuteen-hoivakoti-soivakka