Taloushallinnon asiantuntija, Leijona Catering Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 22.4.2024
  • Hae viimeistään 5.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Sykkiikö sinulla Leijonan sydän?

Työmme yhteiskunnallinen merkittävyys ja uniikit työympäristömme tuovat arkeesi aivan uudenlaisia työelämäkokemuksia. Ei vain suolaa ja pippuria, vaan erilaisia sävyjä, makuja sekä iloa. Meille sinun hyvinvointisi ja sujuva arkesi ovat prioriteetti. Tarjolla on siis ainutlaatuiselta maistuvaa työtä - haluatko tarttua tilaisuuteen?

Haemme taloushallinnon asiantuntijaa Kuopion päätoimipaikallemme vahvistamaan taloushallinnon ammattitaitoista tiimiämme, kokoaikaiseen ja toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen.

Tarkemmin tehtävästäsi

Työpäiväisiisi sisältyy monipuolisesti erilaisia taloushallinnon tehtäviä, ja päätehtäviisi lukeutuu mm.:

- Ostoreskontran hoitaminen
- ostolaskujärjestelmän pääkäyttäjänä toimiminen

- ostolaskujen ohjaukset ja oikeellisuuden tarkistaminen

- järjestelmän käyttäjähallinta

- maksatukset

- ostoreskontran kirjaukset

- esihenkilöiden neuvonta ja ohjaus

- Inventointi
- neuvonta ja ohjaus

- Avustavat kirjanpidon tehtävät

- Tiimin muiden henkilöiden sijaistaminen

Leijonan taloushallinnon asiantuntijana vastaat itsenäisesti ostoreskontraan liittyvistä tehtävistä. Kokemuksestasi, osaamisestasi ja taustastasi riippuen avustat kirjanpidon tehtävissä ja muissa taloushallinnon hankkeissa. Olethan siis itsenäinen, tarkka, ennakkoluuloton ja tartut rohkeasti erilaisiin haasteisiin.

Leijona Catering työpaikkana

Olemme maanpuolustuksen ja turvallisuuden vastuullinen sekä elintärkeä kumppani. Työmme on yhteiskunnallisesti merkittävää ja meille sitä tekeville merkityksellistä. Meillä pääset kattamaan pöydän kristallikruunujen alle, korpimetsään kannonnokkaan tai vankilan muurien sisään. Työympäristömme ovat uniikkeja, mutta niin ovat ruokailuratkaisummekin - aina maastoruokailuista edustustilaisuuksiin ja saliruokailuista annospakkauksiin.
Olemme ylpeitä siitä, että olemme Great Place to Work -sertifioitu työpaikka ja lisäksi listautunut yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista vuonna 2024, isojen työnantajien kategoriassa. Työkaverimme ansaitsevat parhaan mahdollisen työpaikan. Meille on tärkeää, että työntekijämme viihtyvät, kehittyvät ja tuntevat olonsa turvalliseksi. Tähän me panostamme ja yhdessä onnistumme.

Työkaverisi Kuopion päätoimipaikalla ja Leijonan muissa sidosryhmissä

Taloushallinnossamme työskentelee tehokas 6 hengen tiimi, joka hoitaa Leijona Cateringin taloushallinnon kokonaisvaltaisesti.

Toimimme päivittäin läheisessä yhteistyössä muiden Leijonan-tiimien kanssa erinomaisen ruokapalvelun toteutuksessa, sekä hyvässä yhteistyössä Leijonan asiakkaiden ja sidosryhmien kanssa. Tärkeää onkin, että omassa roolissasi tuet yhdessä taloushallinnon kanssa liiketoimintaa.

Millaista tekijää etsimme työkaveriksemme?

Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta vastaavista tehtävistä ja osaamista taloushallinnon järjestelmistä ja Microsoft Office työkaluista. Aikataulut ovat roolissasi erityisen tärkeitä, ja olet oikea ihminen tähän tehtävään, jos ne aiheuttavat sinulle enemmän innostusta kuin ahdistusta. Työkielemme on suomi ja tämän vuoksi tehtävässä tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa. Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa kaupallista koulutusta, esim. Tradenomin koulutusta.

Miltä vaikutti? Voisitko sinä olla etsimämme työkaveri?

Tästä eteenpäin

Mikäli kiinnostuit tästä tehtävästä, olisi hienoa kuulla seuraavaksi sinusta. Työkaveriksemme voit hakea hakupainikkeen kautta 5.5.2024 mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten älä suotta odota viime hetkeen. Voit myös kuulla meistä jo ennen hakuajan päättymistä.

Tehtävään valittavalle henkilölle teetetään turvallisuusselvitys sekä huumausainetesti. Autamme näiden toteuttamisessa.

Tervetuloa tekemään varmasti ainutlaatuiselta maistuvaa työtä!

Joko seuraat meitä Instassa? Ota meidät seurantaan ja avaa ovet arkeemme. Voit seurata meitä myös Facebookissa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ats.talentadore.com/apply/taloushallinnon-asiantuntija/Zz3Mdd