Hitsaustaitoinen asentaja Turun seudulle, HR Satama Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 22.4.2024
  • Hae viimeistään 26.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme asiakkaallemme heidän tiimiinsä uutta vahvistusta nimikkeellä

Hitsaustaitoinen asentaja Turun seudulle

Tehtävänkuva

Tässä tehtävässä pääset työskentelemään asennustyön ja hitsauksen parissa vaihtuvissa kohteissa ja työmailla. Yritys sijaitsee Turun seudulla, työkohteet sijaitsevat siellä sekä laajemmin Etelä-Suomen alueella. Työtä tehdään päivätyönä. Työn painopiste on selkeästi asennustyössä, ja yrityksen sisällä on pelkkää hitsaustyötä tekevät erikseen.

Millaista henkilöä etsimme?

Etsimällämme henkilöllä on jo aiempaa työkokemusta teollisuuden asennustehtävistä. Sinulta löytyy hitsauksen perusosaaminen MIG-, TIG- tai Puikkomentelmistä, ja olet piirustustenlukutaitoinen. Puhut sujuvasti joko suomea tai ruotsia, ja ymmärrät lisäksi englantia. Sinulta löytyy myös ajokortti. Katsomme eduksi voimassa olevat tulityö- ja työturvallisuuskortit.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme mielenkiintoisen työmahdollisuuden menestyvässä asiakasyrityksessämme. Tässä työssä pääset kehittämään osaamistasi asennustehtävien parissa monipuolisissa kohteissa kannustavassa työympäristössä. Sinulle taataan kattava perehdytys sekä työyhteisön tuki.

Kiinnostuitko?

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten viimeistään nyt on sopiva hetki jättää hakemuksesi ja CV:si rekrytointijärjestelmäämme!

Muuta

Aloitus: Heti sopivan tekijän löydyttyä

Kesto: Pitkäaikainen

Sijainti: Turun seutu

Työaika: Kokoaikainen

Meille voit rekisteröityä vaikka Facebook tai LinkedIn tunnuksilla - teemme asioista yksinkertaista ja helppoa! => hrsatama.fi (http://hrsatama.fi/)

Jätäthän hakemuksesi järjestelmämme kautta, jotta voimme käsitellä sen tietoturvallisesti. Valitettavasti emme vastaanota sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia, vaan toivomme kaikki hakemukset samaan kanavaan.

Terveisin,

Suorahakutiimi, HR Satama

www.hrsatama.fi (http://www.hrsatama.fi/)

Seuraa meitä somessa:

https://www.linkedin.com/company/hrsatama/

https://www.facebook.com/HRSatama/

https://www.instagram.com/hrsatama (https://www.instagram.com/hrsatama/)
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.hrsatama.fi/jobs/4050297-hitsaustaitoinen-asentaja-turun-seudulle