Jäätelömyyjä Suomussalmelle, Adecco Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 22.4.2024
  • Hae viimeistään 15.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme nyt asiakkaallemme Suomussalmelle osa-aikaista jäätelömyyjää kesäsesongin ajalle.

Työtehtäväsi on asiakaspalvelu, kioskin siisteydestä huolehtiminen sekä jäätelön myyminen. Töitä tehdään itsenäisesti ja pareittain.

Toivomme sinulta hygieniapassia, oma-aloitteisuutta ja reipasta asennetta säässä kuin säässä. Lämpiminä päivinä saattaa tulla kiiretilanteita, joten odotamme Sinulta myös hyvää paineensietokykyä.

Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta, koska asenteesi ratkaisee ja työhön perehdytetään. Palkka määräytyy kokemuksesi mukaan, tehtävään sovelletaan kaupanalan työehtosopimusta.

Kerro meille itsestäsi ja lähetä hakemuksesi ansioluettelosi kera mahdollisimman pian. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

YRITYKSESTÄ ADECCO:
Olemme yli 20 vuoden ajan yhdistäneet taitavia työntekijöitä mielenkiintoisiin työpaikkoihin. Adecco on osa maailman suurinta ja johtavaa henkilöstöratkaisuja tarjoavaa Adecco Groupia, jolla on maailmanlaajuisesti 5000 toimipistettä yli 60 maassa. Globaalista taustastamme huolimatta meillä on vankka paikallistuntemus Suomen eri alueista. Lue lisää meistä osoitteessa www.adecco.fi.

JÄTÄ HAKEMUS:
Vastaanotamme ja käsittelemme hakemukset järjestelmämme kautta. Hakemukseen pääset oheisen linkin kautta.

OTA YHTEYTTÄ:
Lisätietoja tehtävästä antavat Adeccolta:
Sanna Kovalainen p. 050 44444 25 / sanna.kovalainen@adecco.fi
Heli Keränen p. 050 44444 65 / heli.keranen@adecco.fi

Avainsanat: asiakaspalvelu, myyjä, kesätyö, Adecco Finland, Adecco, Kainuu, Suomussalmi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://vuoro.adecco.fi/MyAdecco/s/quickapply?language=fi&jobid=12582d2c3be07456d216dce193afc9da&jobboardsource=MOL