Myyjä kodinturvapalveluihin, Sector Alarm Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 22.4.2024
  • Hae viimeistään 6.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Skulle du vilja jobba på ett företag där de bästa försäljarna flyger utomlands två gånger om året tillsammans med sina kollegor? Tänder du på att träffa nya människor och utmana dig själv? Vill du direkt påverka din lön? Utmärkt, välkommen som försäljare till vårt team!

Rörligt försäljningsjobb

Vi söker nu försäljare för fast anställning. Jobbet är försäljning på fältet och du får samtidigt möjligheten att njuta av den friska luften. Oavsett om du har bytt karriär, är nybörjare på arbetsmarknaden eller du redan har erfarenhet av försäljning kan du lyckas som försäljare hos oss. Om du är aktiv och inte gillar att sitta och rulla tummarna, fortsätt att läsa mer här under!

Hurdant är det att jobba hos oss?

Försäljarna är vårt företags hjärta. Du får möjligheten att sälja larmsystem som skyddar hem och i bästa fall räddar människoliv. Larmsystemens efterfrågan växer ständigt i Finland och vi besvarar det med marknadens bästa produkt.

Arbetsdagen börjar på kontoret där vi dagligen tränar försäljningsarbetes olika skeden och lägger upp dagens mål. Därefter åker teamet ut på fältet och träffar människor i deras hem. Du brokar möten med människor där du får en övenblick över deras egen säkerhet i hemmet och berätta hur vår produkt fungerar och skyddar dem. Jobbet är kvällsjob och du kan jobba hos oss del- eller heltid.

Jobbet fungerar som i sportvärlden - vi stöder varandra dagligen, lyckas som ett lag och firar våra vinster tillsammans!

Vad erbjuder vi dig?

En bred och heltäckande utblidning: Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av liknande uppgifter eftersom du får en utbildning av oss till uppgiften. Det räcker att du är färdig att lära dig nytt. Ditt lags kapten samt utbildningsorganisationen Sector Way Academy försäkrar en daglig utbildning för din utveckling.

Fina jobbmöjligheter: I och med vår tillväxt kan vi erbjuda dig intressanta utvecklingsmöjligheter både i Finland och internationellt. År 2022 fylldes 36% av förmansplatserna i Finland internt. Även om din karriär inte skulle fortsätta hos oss, får du gynnande jobberfarenhet från oss för din framtid!

Ett målinriktat och rörligt jobb: Du får följa med din utveckling genom tydliga mål. Det här jobbet är inte ett tråkigt kontorsjobb, utan du spenderar jobbdagen på fältet samt hos kunderna.

En trevlig arbetsmiljö: Vi får utmärkta resultat från personalnöjdhetsförfrågningarna och många har sagt att detta är deras bästa jobbplats någonsin. Vi har en positiv grupp med gott humör och en energisk framåtanda. Följ oss på TikTok och Instagram!

Ett meningsfullt jobb: Vi gör Finland hem för hem en tryggare plats att bo på. Det här ger en stark mening till varje ny jobbdag. Psst.. Läs här hur utmärkt våra kunder tycker att vår service är.

En möjlighet att påverka din lön: Desto mer du säljer, desto mer tjänar du! De bästa försäljarna säljer +/- 30 nya larm i månaden, som i lön betyder det över 6000e. I genomsnitt tjänar en försäljare hos oss ca. 2000e i månaden.

Vi belönar framgångar och hårt arbete: Som ett exempel kan du två gånger om året få möjligheten att åka på en utlandsresa tillsammans med dina kollegor.

Goda jobbförmåner: Som jobbförmåner erbjuder vi arbetshälsovård i Terveystalo samt lunch-, motions- och kulturförmåner.

Vad förväntar vi oss av dig?

-Din attityd är viktigare för oss än dina jobb- och studieerfarenheter

- Ambition och ihärdighet

- Utmärkt finska eller svenska

- Rent brottsregister

- Vilja att lära sig och utvecklas

- 18 års ålder

Blev du intresserad? Ansökan sker lätt inom några minuter.

Lämna dina kontaktuppgifter så tar vår rekryterare kontakt med dig och du får diskutera med oss om din framtid på Sector Alarm. Om du har några frågor gällande arbetsuppgifter kan du vara i kontakt med vår rekrytering 045 490 7484 under vardagarna kl. 10-16.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.sectoralarm.fi/meilletoihin/myynti/hae/?id=MOL&utm_source=MOL&utm_medium=social_ads&utm_campaign=FI_FI_prosp_act_recruitment&utm_content=MOLvaasa