Trukinkuljettaja, Henkilöstöliiga Turku Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 22.4.2024
  • Hae viimeistään 5.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme trukinajotaitoista logistiikkatyöntekijää Raisioon.

Asiakkaamme on perheyritys ja Pohjoismaiden suurin laiturinvalmistaja tarjoaa laadukkaita ja kestäviä laituriratkaisuja asiakkaiden erilaisiin tarpeisiin ja se tunnetaan luotettavuudesta, laadusta ja hyvästä palvelusta. Yritys keskittyy vahvasti laiturialan tuotekehitykseen, ympäristöteknologiaan ja innovointiin. Yrityksen Raision tehtaalla valmistetaan vuosittain tuhansia laiturimetrejä ja sen kautta toimitetaan vuodessa noin 250 laituria.

Työn kuvaus:

Tehtävänäsi on vastata valmiiden laiturielementtien ja eri kokoisten laiturien kuljetuksesta asiakkaamme toimipisteessä. Kuljetustyön ohessa tehtäviisi kuuluvat laiturien rakentaminen ja muut siihen liittyvät tuotantotyöt. Työaikasi sijoittuu arkipäiviin. Siirrettävät tuotteet voivat olla toisinaan painavia, joten työssä pärjääminen vaatii ennen kaikkea hyvää trukinajotaitoa. Tehtävässä noudatetaan Rakennustuoteteollisuuden työehtosopimuksta.

Odotamme:

Etsimme osaavaa logistiikkatyöntekijää, jolla on jo työkokemusta trukilla työskentelystä. Aikaisempi osaamisesi voi olla esimerkiksi työntömasto- tai vastapainotrukin käyttötaitoa. Koska tehtävä sisältää myös tuotannollisia töitä, edellytämme lisäksi aiempaa kokemusta erilaisten käsityökalujen käytöstä. Arvostamme myös positiivista asennetta ja hyviä yhteistyötaitoja. Tehtävän työturvallisuus ja perehdytys vaativat suomenkielen osaamista.

Tarjoamme:

Tarjolla on mielenkiintoinen ja toistaiseksi voimassaoleva työ. Tehtäviin annetaan hyvä perehdytys sekä tueksi mukava työyhteisö. Tarjoamme monipuolista työkokemusta logistiikka-alan tehtävistä. Tehtävän palkkaus on vähintään edellä mainitun TES:n mukainen, työkokemus ja koulutus huomioiden.

Työtyytyväisyyskyselyssä saimme työntekijöiltämme positiivista palautetta myös Henkilöstöliigan, vuokratyöntekijöiden ja asiakasyritysten välisestä, hyvin toimivasta yhteistyöstä.

Liity satojen tyytyväisten henkilöstöliigalaisten joukkoon.

Haku:

Kiinnostuitko? Hienoa! Tehtävä täytetään sopivan henkilön löytyessä, joten jätäthän hakemuksesi ja tiedot aiemmasta työkokemuksestasi mahdollisimman pian, mutta kuitenkin 5.5.2024 mennessä.

Täytäthän hakemuksen ensisijaisesti Hae tehtävää kohdasta sekä löydät ilmoituksen myös kotisivuiltamme.
Valitettavasti emme pysty tietoturvasyistä käsittelemään sähköpostihakemuksia.

Henkilöstöliiga:

18-vuotias Henkilöstöliiga on Etelä-Suomen vahvimpia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Satojen työntekijöidemme joukosta löytyy teollisuuden-, logistiikan- ja kiinteistöalan osaajia, sekä toimistotyön ja palvelualan työntekijöitä. Olemme aktiivinen asiantuntijayritys ja tavoitteenamme on saada työntekijämme viihtymään. Henkilöstöliiga on Henkilöstöalan yritysten liiton jäsen. Henkilöstömme on vakuutettu Pohjolassa tapaturmien varalta ja työterveyshuolto on järjestetty Mehiläisessä.

Liity tyytyväisten henkilöstöliigalaisten joukkoon!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://henkilostoliiga.likeit.fi/apply/18583639