Perusopetuksen erityisopettaja, Madekosken koulu, Oulun kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 22.4.2024
  • Hae viimeistään 6.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haettavana on PERUSOPETUKSEN ERITYISOPETTAJAN määräaikainen virka Madekosken koulussa lukuvuonna 2024 - 2025. Tehtävänä on laaja-alainen erityisopetus vuosiluokilla 1-6.

Madekosken koulu keskittyy oppilaiden oppimisen, kasvun ja kehittymisen edistämiseen. Koulumme tarjoaa yhdessä vanhempien kanssa turvallisen ja lämminhenkisen oppimisympäristön, jossa oppilailla on mahdollisuus kasvaa vastuuntuntoisiksi, suvaitsevaisiksi ja yhteistyökykyisiksi lapsiksi ja nuoriksi, joilla on terve itsetunto.

Koulumme alkuopetus toimii tiiviissä yhteistyössä Heikkilänkankaan päiväkodin kanssa. Madekosken koulussa opiskellaan 1.-6. luokilla. Koulumme toimii kahdessa toimipisteessä. Madekosken yksikössä on vuosiluokat 3-6 ja Heikkilänkankaan yksikössä ovat luokat 1-2. Koulussamme on yhteensä n. 185 oppilasta.

Haemme pienehköön, kyläkoulumaiseen kouluumme välittävää, arvostavaa, oppilaslähtöistä ja uusille ideoille avointa laaja-alaista erityisopettajaa. Koulullamme pääset työskentelemään tiiviissä yhteistyössä koulun henkilökunnan kanssa leppoisassa ilmapiirissä.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaisesti. Kelpoisuuden osoittavat alkuperäiset tutkintotodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Palkkaus määräytyy kunnallisen opetusalan virka- ja työehtosopimuksen mukaan.

Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista, viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista, esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen rikostaustaote. Tehtävässä käytetään koeaikaa.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimita hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/3932/2024 sekä lähetyskuoressa haettavana olevan viran nimi. Haettaessa useampia virkoja on jokaiseen virkaan toimitettava oma hakemus. Hakemus on toimitettava 6.5.2024 klo 15.00 mennessä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/OUL-04-575-24/fi_FI