Englannin kielen lehtorin viransijaisuus, Kuhmon kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 20.4.2024
  • Hae viimeistään 6.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kuhmo on Suomen metsäkeskeisin kaupunki, joka on tunnettu korkeatasoisesta musiikki- ja kirjallisuuskulttuurista, erityisesti kamarimusiikista ja Kalevalasta sekä yhteisöllisestä elämäntavasta, jossa arvostetaan hyvän jakamista, osaamista ja laatua.
Kuhmo - täyttä elämää metsän ja kulttuurin valtakunnassa!

Kuhmon kaupungin kasvun ja oppimisen palvelualueella on haettavana englannin kielen lehtorin viransijaisuus (nro 503 ) ajalle 1.8.2024-31.7.2025. Viran sijoituspaikka on Tuupalan yhtenäiskoulu. Opetusta on vuosiluokilla 3-6. Tuupalan koulukeskuksessa on ensi lukuvuonna noin 500 perusopetuksen oppilasta.

Haemme mukavaan työyhteisöömme innostavaa ja monipuolista englannin opettajaa. Arvostamme hyviä vuorovaikutus-, yhteistyö- ja tvt-taitoja, ratkaisukeskeistä otetta sekä halua toiminnallisuuden ja yhteisöllisyyden kehittämiseen.

Mielenkiintoisen työn lisäksi Kuhmo tarjoaa monipuoliset harrastusmahdollisuudet, upean luonnon ja rauhoittavan elämänrytmin. Kaikki palvelut ovat kävelymatkan päässä toisistaan. Henkilöstöetuna tarjoamme mm. E-passin.

Viransijaisuudessa on kuuden kuukauden koeaika. Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaisesti. Palkkaus määräytyy kunnallisen opetusalan virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.

Hakemukseen on liitettävä kelpoisuuden osoittavat todistukset ja cv. Alkuperäiset todistukset esitetään haastattelussa tai muulla sovittavalla tavalla.

Virkaan valitun on toimitettava nähtäväksi lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen voimassa oleva rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista.

Tehtävään haetaan Kuntarekry.fi-palvelun kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakuaika päättyy 6.5.2024 klo 15.00.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/598210/fi_FI