Laaja-alainen varhaiskasvatuksen erityisopettaja,, Espoon kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 20.4.2024
  • Hae viimeistään 10.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tule meille Espoonlahteen laaja-alaiseksi varhaiskasvatuksen erityisopettajaksi vakinaiseen työsuhteeseen!

Haemme laaja-alaista varhaiskasvatuksen erityisopettajaa mukaan asiantuntevaan Lveojen joukkoomme. Työkokonaisuudet ovat uudelleen organisoinnin alla, kun Espoonlahden alueella siirrytään johtamiskokonaisuuksissa uuteen apulaisjohtajamalliin. Espoonlahdessa laaja-alaisista erityisopettajista muodostetaan muutaman Lveon tiimejä, jotka työskentelevät saman yksikköjohtajan alaisuudessa. Työkokonaisuuksia tarkastellaan vuosittain.

Laaja-alaisena varhaiskasvatuksen erityisopettajana toimit erityispedagogiikan asiantuntijana ja varhaiskasvatusyksikön johtajien pedagogisena työparina työkokonaisuutesi yksiköissä. Osallistut lasten tuen suunnitteluun, arviointiin, toteuttamiseen ja seurantaan yhteistyössä kasvatusyhteisöjen ja huoltajien kanssa. Huoltajien kuuleminen kuuluu työtehtäviisi. Inklusiivinen työote on oleellinen. Työssäsi painottuu lapsiryhmissä työskentely samanaikaisopettajuutta, mallittamista ja havannointia hyödyntäen sekä erityispedagogisten menetelmien ohjaaminen henkilökunnalle.

Tukenasi on varhaiserityiskasvatuksen koordinaattori, säännölliset veo- tapaamiset sekä pienalueen laaja-alaisista varhaiskasvatuksen erityisopettajista, kieli- ja kulttuuriopettajista sekä hallinnollisesta esihenkilöstä koostuva tiimi. Espoon kaupunki työnantajana mahdollistaa laajan täydennyskoulutustarjonnan ja alueella panostamme kollegiaaliseen tukeen ja vek-koordinaattorin perehdyttämiseen ja apuun. Meillä on lupa kilauttaa kaverille ja miettiä työhön liittyviä asioita yhteisessä tiimissä muiden lveojen ja kiekujen kanssa. Yksiköissäsi pedagogiset ryhmät toimivat yhteisen pedagogisen pohdinnan ja suunnittelun paikkoina ja kolmikantayhteistyössä suunnittelet yhdessä kokonaisuutesi esihenkilön ja kiekun kanssa suuntaviivoja tulevalle toiminnalle.

Espoon varhaiskasvatussuunnitelma ja valtakunnallinen varhaiskasvatussuunnitelma ohjaavat kaikkea toimintaamme päivittäin.
Espoonlahden alueella kaikki yksiköt sijaitsevat lähellä toisiaan, hyvien liikenneyhteyksien varrella.
Tehtävä täytetään 29.7.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan, aloitusajankohdasta voidaan joustaa.

Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Teemme valinnan heti kelpoisen, tehtävään soveltuvan henkilön löydyttyä. Haethan tehtävää mahdollisimman pian!
Tule mukaan osaavaan ja tekevään porukkaamme, osaksi laadukasta espoolaista varhaiskasvatusta!

Työpaikan nimi ja osoite: Merenkulkijan päiväkoti, Kipparinkatu 10,, 02320 Espoo
Työaika: 38 h 15 min/viikko

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus
Varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus. Lisäksi suoritettuna erityisopetuksen tehtäviin ammatillisia valmiuksia antavat opinnot.

tai

Kasvatustieteen maisteri pääaineena erityispedagogiikka (varhaiserityisopettajan koulutus).
Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen erityisopettajat.

Tehtävässä edellytetään inklusiivista työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä itsenäiseen työhön.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Arvostamme kokemusta laaja-alaisen varhaiskasvatuksen erityisopettajan työstä sekä kehittämismyönteisyyttä.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys: parannat kaupunkilaisten arkea!
Arvostamme osaamistasi ja kannustamme sinua ylläpitämään ja kehittämään ammattitaitoasi. Mahdollistamme sen tarjoamalla monipuolista täydennyskoulutusta, ja tuemme esimerkiksi suomen kielen opiskelua. Tarjoamme myös hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Olemme sitoutuneet toteuttamaan työyhteisössämme yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta. Haluamme, että meillä työskentelee niin eri-ikäisiä ja eri sukupuoliin kuin eri kieli-, kulttuuri- ja vähemmistöryhmiin kuuluvia ammattilaisia.

Mikäli sinulla on kysyttävää tehtävästä, ole yhteydessä lisätietojen antajaan. Mikäli sinulla on erityistarpeita liittyen esim. työpaikan esteettömyyteen tai olosuhteisiin, voit myös lähettää kysymyksesi keha.rekrytointi@espoo.fi. Selvitämme asian paljastamatta henkilöllisyyttäsi.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-1028-24/fi_FI