Logistiikan päätoiminen tuntiopettaja, Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.4.2024
  • Hae viimeistään 12.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Logistiikan päätoimisen tuntiopettajan sijaisuus

Logistiikka-alan opettajan tehtävät liittyvät logistiikka-alan perustutkinnon opetuksien kehittämiseen ja opetukseen liittyviin kokonaisuuksiin. Opettaja toimii tiimin jäsenenä huolehtien yksilöllisten opintopolkujen toteutuksesta, opiskelijoiden ohjauksesta oppilaitoksessa sekä työpaikalla, näyttöjen arvioinnista, B-, C- ja CE-ajokorttiluokan opetuksesta yhdessä muun tiimin kanssa.

Edellytämme asetuksen 986/1998 mukaista ammatillisten tutkinnon osien opettajan kelpoisuutta. Lisäksi hakijan tulee täyttää lainsäädännön vaatimukset opettajalle raskaan kaluston kuljettajaopetuksessa ja kuljetusalan ammattipätevyysopetuksessa. Muodollisesti kelpoisten hakijoiden puuttuessa myös muut hakijat huomioidaan. Edellytämme osaamista BCE-kuljettajaopetuksesta ja kuljetusalan ammattipätevyyskoulutuksesta ja toivomme vahvaa ja monipuolista logistiikka-alan työkokemusta eri suoritealoilta sekä raskaan kaluston teknistä osaamista.

Haettavalta henkilöltä toivomme kokemusta Wilma- ja ItsLearning oppimisympäristöjen käytöstä, hyvää asiakaspalveluasennetta, opiskelijalähtöistä ja ammatillista kasvua tukeavaa ohjausotetta, tiimityökykyä, joustavuutta ja kykyä tulokselliseen työskentelyyn sekä halua kehittyä tiimiorganisaation mukana. Arvostamme verkkopedagogiikan osaamista sekä Lounais-Hämeen talousalueen työelämätuntemusta.
Tehtävään valitun on esitettävä lain 504/2002 mukainen rikostaustaote ennen palvelussuhteen vahvistamista sekä lääkärintodistus terveydentilasta. LHKK on savuton työpaikka.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen opetusalan virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaan. Tehtävässä on 5 kk koeaika.

Hakuaika päättyy 12.5.2024
Haastattelut viikolla 20-21
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/598174/fi_FI