Salin vuoropäällikkö, Seurahuone, Savonlinna, Barona Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.4.2024
  • Hae viimeistään 4.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Oletko kiinnostunut ravintola-alan vastuutehtävistä? Miltä kuulostaisi ajatus työstä, jossa tehdään töitä hyvällä fiiliksellä, upeissa puitteissa aivan Savonlinnan ytimessä? Hyvältä, eikö! Jatka siis lukemista.

Hae salin vuoropäälliköksi Savonlinnan Seurahuoneelle!

Tarjoamme sinulle vaihtelevaa ja monipuolista työtä vilkkaassa työympäristössä mukavien työkavereiden ympäröimänä. Tulet työskentelemään monipuolisesti eri osastoilla osana Seurahuoneen tiimiä, kuitenkin ensisijainen paikka on Perlina di Castellossa sekä kokous- ja juhlapalveluiden parissa. Vuoropäällikön tehtävässä vedät vuoroa omalla positiivisella esimerkilläsi ja pidät huolen liikeidean toteutumisesta, sekä asiakkaiden viihtyvyydestä yhdessä tiimin kanssa. Haussa on siis oma-aloitteinen ja vastuullinen valoisa persoona. Aiemman esihenkilökokemuksen katsomme eduksi, mutta tärkeämpää on oikea asenne ja halu oppia.

Hakemallamme henkilöllä on kokemusta tarjoilijan työstä sekä innostusta vastuutehtäviin. Sovit tehtävään mainiosti, mikäli sinulta löytyy positiivista ja joustavaa asennetta työntekoon sekä motivaatiota kehittää omaa osaamistasi. Arvostamme aitoa asiakaspalveluhenkisyyttä ja oma-aloitteista tekemistä - Sitä kuuluisaa "Kyllä onnistuu" -asennetta!

Tässä tehtävässä työskentelet yhteistyössä ravintolapäällikön kanssa ravintolan menestyksen eteen, huolehdit ensiluokkaisten asiakaskohtaamisten toteutumisesta, ravintolan siisteydestä sekä työyhteisön hyvinvoinnista. Alan koulutus ja työkokemus ravintola-alan vastuutehtävistä katsotaan eduksesi. Asiakkaita palvellaan suomeksi ja työyhteisö kommunikoi suomen kielellä, minkä vuoksi tehtävässä edellytetään suomen kielen taitoa.

Muutamat ominaisuudet kuitenkin saattavat viedä sinut hakijoiden kärkijoukkoon:

-Hyvät ongelmanratkaisutaidot
   -Anniskelupassi ja hygieniapassi (tai valmius suorittaa nämä ennen töiden alkua)
   -Asiakaspalvelulähtöinen työote
   -Määrätietoinen asenne ja paineensietokyky

Työvuorot sijoittuvat kaikille viikonpäiville sekä ravintolan aukioloajoille, joten sinun tulee olla valmis työskentelemään myös iltaisin ja viikonloppuisin. Palkkaus Mara TES mukainen. Töitä on tarjolla kesäkuusta elokuuhun, aikaisempi aloitus sovittavissa ja perehdytys aloitetaan heti sopivan hakijan kanssa. Tuntimäärä 90h/3vko. Työsuhde solmitaan Baronan kanssa. Kesän jälkeen on myös mahdollisuus jatkaa syksyllä määräaikasella tai toistaiseksi voimassa olevalla työsuhteella.

Barona tarjoaa tarvittaessa apua majoituksen järjestämiseen.

Näetkö jo itsesi tässä unelmien työssä?

Mikäli tunnistit ylläolevasta itsesi, tahdomme ehdottomasti tutustua sinuun! Jätä meille hakemuksesi ja kerro, miksi juuri sinä olisit nappivalinta Seurahuoneen tiimiin!

HUOM! Jätäthän hakemuksen hakulomakkeen kautta, sillä emme voi tietoturvasyistä huomioida sähköpostitse jätettyjä hakemuksia.

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://my.barona.fi/application/662266c622ba26001e6f4019