Kassamyyjä, Barona Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.4.2024
  • Hae viimeistään 5.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kaupanalan aurinkoisia asiakaspalvelijoita keikkatyöhön Sipooseen

Etsimme vähittäis- ja päivittäistavarakaupan asiakkaallemme asiakaspalveluhenkisiä ja reippaita kassatyöntekijöitä Sipoon alueelle keikkatyöhön!

Vuoroja tarjolla HETI!

Tehtäviin kuuluu pääsääntöisesti kassatyöskentely sekä asiakaspalvelu, mutta tarvittaessa myös kuormien purku ja hyllyttäminen. Etsimme kaupan alan monitaitureita, joilta hoituu niin kassalla kuin lattialla työskentely. Työssä vaaditaan hyvää fyysistä kuntoa ja joustavuutta työvuoroihin!

Toivomme Sinulta:

reipasta asiakaspalveluasennetta

ystävällisyyttä

valmiutta itsenäiseen työskentelyyn

aikaisempaa kokemusta hyllytyksestä ja kassatyöskentelystä (tehtävään koulutetaan)

hyvää fyysistä kuntoa

suomen kielen taitoa

täysi-ikäisyyttä

Kiinnostuitko? Laita hakemuksesi tulemaan heti! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Töiden aloitus mahdollisimman pian!

Lähetä hakemuksesi ja CV:si oheisesta linkistä Baronan rekrytointijärjestelmän kautta. Huomioimme vain järjestelmän kautta tulleet hakemukset.

Barona luo uramahdollisuuksia Suomessa tai kansainvälisesti asiakaspalvelun ja myynnin työtehtävissä. Tarjoamme monipuolisesti työtehtäviä sekä vasta-alkajille että kokeneemmille konkareille. Avullamme työntekijä voi kehittää uraansa yksilöllisesti siihen suuntaan, jonka hän valitsee. Hoidamme työsuhteet laadukkaasti ja pidämme osaajistamme huolta. Meillä työt joustavat elämän rinnalla. Baronalaiset tunnetaan ratkaisukeskeisestä ja hätkähtämättömästä asenteesta sekä hyvästä yhteishengestä - tervetuloa joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://my.barona.fi/application/66224cb9abaec5001faa51fd