Varhaiskasvatuksen ammattilainen, Tohinakodit Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.4.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hei sinä varhaiskasvatuksen ammattilainen!
Meidän pieneen yksityiseen päiväkotiimme aukeaa vakituinen paikka varhaiskasvatuksen opettajalle ja/tai varhaiskasvatuksen sosionomille elokuusta alkaen!

Tohinakoti on yksityinen palvelusetelipäiväkoti, Seinäjoella Kivistössä. Tohinakoti on pieni kahden ryhmän talo, jonka arjesta välittyy lämminhenkisyys sekä tekemisen meininki. Meidän päiväkotia voisi kuvailla pieneksi kyläpäiväkodiksi. Toimimme yhteisöllisesti, kotoisassa ympäristössä. Meillä leikitään, liikutaan ja ollaan luonnossa joka päivä! Meidän arjessamme korostuu leikkipedagogiikan merkitys, ja meillä näkyy leikin arvostus. Sisätilat ovat luotu mukavan kodikkaiksi, joista aukeaa heti innostava leikinmaailma. Meille ominainen työskentelytapa on projektimuotoinen oppiminen, jossa lapsi saa olla aktiivisena toimijana ja lapsen ajatuksiin sekä tarpeisiin tartutaan. Lupaamme positiivisen ja hyväksyvän työyhteisön, jossa on helppo innostua ja onnistua. Meidän talossamme vallitsee turvallinen ja lempeä ilmapiiri, johon uuden työntekijän on helppo tulla mukaan.

Työntekijältä odotamme sitoutuneisuutta meidän toimintatapoihimme ja arvoihimme. Arvostamme myös sitä, että olet innostunut leikkipedagogiikasta ja sen kehittämisestä sekä sinulle on ominaista toimia lasten kanssa projektimuotoisesti ja lapsilähtöisesti.

Varhaiskasvatuksen opettajana sinä:

-Tuet ja edistät lasten kasvua, kehitystä ja oppimista
-Suunnittelet, toteutat ja arvioit laadukasta pedagogiikka, yhdessä tiimisi kanssa.
-Hallitset varhaiskasvatussuunnitelman perusteiden kokonaisuuden.
-Vastaat ryhmäsi pedagogiikasta, arjen sujuvuudesta sekä toimit tiimisi vetäjänä.
-Toimit tiiviissä yhteistyössä asiakasperheiden kanssa.
-Pääset kehittämään koko talon pedagogiikkaa, toimintatapoja ja halutessasi saat ottaa vastuullesi omaa vahvuuttasi vastaavia vastuualueita.

Toivomme sinulta vahvaa pedagogista työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä intoa olla mukana kehittämässä juuri meidän näköistämme arkea. Odotamme, että haluat ottaa vastuuta ja tuoda oman osaamisesi ja vahvuudet mukaan työyhteisöömme.

Varhaiskasvatuksen sosionomina sinä:

-Vastaat talon/ryhmän sosiaalipedagogisen toiminnan suunnittelusta, toteutuksesta, dokumentoinnista ja arvioinnista
-Toteutat kokopäiväpedagogiikkaa yhdessä tiimisi kanssa sekä olet mukana luomassa turvallista ja sujuvaa arkea ryhmällesi.
-Vastaat perheiden kanssa tehtävästä yhteistyöstä, tuet vanhemmuutta sekä koko perheen hyvinvointia.
-Olet mukana monialaisessa yhteistyössä ja olet tärkeä yhteistyökumppani esimerkiksi neuvolan, terapiapalveluiden sekä muiden verkostotoimijoiden kanssa.
-Ja mikä tärkeintä, pääset mukaan kehittämään täysin uutta työtehtävää taloomme ja vaikuttamaan siihen, että minkälaiseksi työnkuvasi muodostuu!

Toivomme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, itseohjautuvuutta sekä taitoa ottaa vastuuta ja kehittää talon toimintatapoja yhdessä muun tiimin kanssa. Odotamme, että olet motivoitunut ja innokas tuomaan omaa osaamistasi mukaan työyhteisöömme.

Tohinakodit Oy tarjoaa työntekijöilleen mm.:
-Monipuolista työhyvinvointia tukevaa toimintaa
-Hierontapalvelua fyysistä työkykyä tukemaan
-Mahdollisuuden polkupyöräetuun

Kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus varhaiskasvatuksen opettajan tai varhaiskasvatuksen sosionomin tehtävään, ottaen huomioon varhaiskasvatuslain (540/2018) henkilöstöä koskevan siirtymäsäännöksen (75). Työhön valitun on ennen työn aloitusta esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain mukainen rikosrekisteriote. Palkkaus työehtosopimuksen mukaisesti tai sopimuksen mukaan.

Laita avoin hakemus sekä CV 12.5.2024 mennessä, osoitteeseen info@tohinakodit.fi. Aloitamme haastattelut heti. Otamme haussa huomioon myös opiskelijat, joilla opinnot ovat loppuvaiheessa. Meillä onnistuu myös osa-aikainen työ, esimerkiksi juuri opintojen loppuvaiheessa.
Meille saa tulla tutustumaan taloon ja toimintaamme ennen hakemuksen laittamista!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:info@tohinakodit.fi