Aluejohtaja, Synsam Group Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.4.2024
  • Hae viimeistään 10.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Synsamin kasvutarina jatkuu - haluatko olla mukana menestystarinassamme?

Meillä pääset toimimaan alalla, jossa yhdistyy upealla tavalla tyyli, silmäterveys ja myynti. Tule mukaan rakentamaan Suomen kasvavinta sekä Pohjoismaiden johtavaa ja vastuullisinta optisen vähittäiskaupan ketjua yhdessä huipputiimin kanssa! Mikäli ajatus innostaa, saatat olla etsimämme henkilö.

Liikemäärämme kasvaessa haemme nyt uutta aluejohtajaa Keski- ja Pohjois-Suomen alueelle, joka koostuu Jyväskylän pohjoispuolen n. 15 Synsam -liikkeestä. Aluejohtajana saat vastuullesi laajan ja hyvin hoidetun myyntialueen, jossa on hyvä perusta jatkaa kehittämistä ja myynnin kasvua.

Roolisi yleisesti:

Aluejohtajana sinulla tulee olemaan keskeinen rooli oman alueesi liikkeiden menestymisessä. Tuet ja kehität liikkeitäsi positiivisella, mutta vankalla otteella; olet läsnä, ohjaat ja kannustat. Mahdollistat liikevastaaviamme menestymään heidän omassa roolissaan liikkeen tiimin ohjaamisessa. Sinulla on kykyä analysoida kaupan tunnuslukuja, seurata tuloksia ja tehdä päätöksiä niihin perustuen. Tunnistat mahdolliset kehityskohteet ja teet suunnitelmat niiden korjaamiseksi.

Haemme henkilöä, jolla on jo kertynyt kokemusta johtamisesta sekä aluepäällikön/aluejohtajan työstä. Tuntemus vähittäiskaupan alalta on plussaa. Koulutustaustasi on kaupallinen koulutus tai muu tehtävää tukeva koulutus.

Aluejohtajan vastuut:

- Oman alueesi liikkeiden tuloksellinen johtaminen
- Henkilöstöjohtaminen ja -kehittäminen varmalla otteella
- Myynnin edistäminen ja parhaiden käytäntöjen toteuttaminen liikkeissäsi
- Viikoittaiset käynnit alueesi liikkeissä sekä liikkeiden tuloksen ja budjettien hallinta
- Alueesi liikevastaavien tukeminen roolissa
- Synsamin yrityskulttuurin ja arvojen roolimallina oleminen

Toivomme, että olet positiivinen ja energinen sekä olet sujuva kommunikoimaan ja vaikuttamaan. Olet voittajatyyppiä ja haluat, että tiimisi menestyy ja voi hyvin. Osaat tehokkaasti priorisoida ja suunnitella oman työsi - langat ja pallot pysyvät käsissäsi. Raportoit yrityksen myyntijohtajalle, ja tukenasi on neljä kokenutta aluejohtajakollegaa. Työ vaatii matkustusvalmiutta.

Mitä tarjoamme sinulle:

Me tarjoamme sinulle jännittävän ja haastavan työn huippukollegojen kanssa nopeasti kehittyvässä pohjoismaisessa yrityksessä. Meille on ominaista keskusteleva, innostunut ja helposti lähestyttävä organisaatiokulttuuri, jossa ei pönötetä, vaan jossa tehdään aitoa tiimityötä. Meillä on vahva tahto tarjota alan paras kokemus ja palvelu asiakkaille, ja olla houkuttelevin, mielekkäin ja vastuullisin työpaikka työntekijöillemme. Synsamin henkilöstötyytyväisyys on erittäin korkea ja yrityksen arvot (asiakaslähtöisyys, vastuullisuus ja uudistaminen) ovat tärkeä osa jokapäiväistä elämäämme.

Tarjoamme työhön kattavan perehdytyksen. Käytössämme on myös lounas- sekä virike-etu sekä Mehiläisen työterveyspalvelut. Työsuhde-etuihin kuuluu luonnollisesti omia tuotteitamme ja tietysti Lifestyle-sopimus reilulla alennuksella.

Tunnistatko kuvauksesta itsesi?

Esittele rohkeasti itsesi lähettämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian tämän sivun kautta, kuitenkin viimeistään 10.5.2024. Huomioi, että etenemme rekrytoinnissa sopivan henkilön löydyttyä, joten älä odota viimeistä hakupäivää vaan lähetä hakemuksesi heti.

Katso myös www.synsam.fi

Synsam Group on Pohjoismaiden johtava optikkoketju, jolla on laaja ja edullinen Lifestyle-tarjonta. Synsam Group tarjoaa laajan valikoiman silmien terveyteen ja silmälasimuotiin liittyviä tuotteita ja palveluja, jotka perustuvat asiakkaiden erilaisiin elämäntyyleihin ja tarpeisiin. Konsernilla on noin 4 000 työntekijää ja sen liikevaihto on noin 5,9 miljardia Ruotsin kruunua (2023). Synsam Groupilla on Pohjoismaissa yli 500 myymälää, jotka toimivat Synsam, Synsam Recycling Outlet ja Tanskassa Profil Optik brändien alla. Digitalisaation, sopimusmyynnin ja muiden innovatiivisten konseptien myötä Synsam Groupilla on vahva asema pohjoismaisilla optiikkamarkkinoilla, muun muassa asiakastyytyväisyydessä, tuotetarjonnassa ja ESG:ssä. Synsam Group on listattu Nasdaq Stockholmiin (SYNSAM). Lue lisää: www.synsam.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://job.synsam.fi/jobs/3901251-aluejohtaja-synsamille