Kuorma-autonkuljettajia Pääkaupunkiseudulle, Anytime Palvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.4.2024
  • Hae viimeistään 6.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme jakeluautonkuljettajia eripituisiin työsuhteisiin

Yhdessä voimme miettiä, olisiko kyse vakituisesta työstä vai kesäloman sijaisuudesta.

Etsimme joukkoomme kuorma-autonkuljettajia kappaletavara- ja elintarvikejakeluun pääkaupunkiseudulle ja sen ympäristöön. Työvuoroja on 2-viikko jaksossa 8-9. Aloitus sovitusti huhti - toukokuussa ja työn kesto sopimuksen mukaan.

Saat meiltä reilun, vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkan. Varustamme sinut laadukkailla työvaatteilla ja -varustella. Tarvittaessa koulutamme ja järjestämme tarvittavat kurssit ja saat meiltä neuvoa ja opastusta työsuhdeasioissa.

Olemme työurasi tuki ja turva tarjoten rehellistä palvelua ja apua sinun tilanteeseen sopivalla tavalla.

Sinulta edellytämme ammattipätevyyden voimassa oloa, kokemusta kappale- ja/tai elintarvikekuljetuksista, asiakaspalveluasennetta, taloudellista ja turvallista ajotapaa, kuormankäsittelylaitteiden hallintaa ja ennen kaikkea työteliästä asennetta. ADR-ajolupa katsotaan eduksi.

Mikäli jokin jäi mietityttämään, kysele lisätietoja Petri Lappalaiselta 0503843990 tai petri@anytime.fi.

Mikäli juuri tämä työ ei tuntunut sinulle sopivalta, voit aina soittaa meille. Jutellaan lisää ja etsitään sinulle sopiva työpaikka tai koulutus urapolullesi. Voit myös katsoa muut avoimet työpaikkamme sivuiltamme https://anytime.fi/

Anytime Palvelut Oy on vakavarainen ja luotettava rekrytointiin erikoistunut yritys. Olemme erikoistuneet infrarakentamiseen, rakentamiseen, viherrakentamiseen, kuljetukseen ja logistiikkaan, sekä kiinteistöhuoltoon.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://anytime.likeit.fi/apply/3883107