Asiakasneuvottelija Raahe, Suoramarkkinointi Mega Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.4.2024
  • Hae viimeistään 22.5.2024
  • Palkkaus: 9€/t
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tarjoamme osa-aikatyötä iltavuoron myyntitiimissä. Viihtyisä ja tilava toimistomme sijaitsee Raahen keskustassa. Mahdollisuus myös etätyöhön / hybridiin elämän tilanteestasi riippuen.

Iltavuorossa asiakkainamme ovat pääasiassa kuluttaja-asiakkaat. Myyntituotteitamme ovat mm. maakunta- ja paikallislehdet valikoiduille kohderyhmille.

Megassa on Suomen parasta telemarkkinoinnin osaamista yli 30 vuoden ajalta ja koulutamme jokaisen uuden myyjän yrityksen konseptin mukaisesti. Tehtävässä onnistumiseen et tarvitse aikaisempaa myyntikokemusta, vaan innostunut asenne ja oppimisen halu riittävät mainiosti hyvään alkuun. Kokeneelle myyjälle tarjoamme mahdollisuuden itsenäiseen työhön omia vahvuuksia hyödyntäen ja kasvattaen. Mikäli olet aktiivinen, sinnikäs ja aidosti halukas tienaamaan, tämä on mahtava mahdollisuus!

Iltavuorossa työskennellään joustavasti arkisin klo 14-20.30 välisenä aikana. Työvuoron pituus on 3-6,5 h valintasi mukaan, työiltasi voit valita pääosin itse. Myös lauantaisin on mahdollista työskennellä.

Maksamme kannustavat provisiot, joihin pystyt työskentelylläsi vaikuttamaan. Saat aina kuitenkin vähintään takuutuntipalkan.

Työt on mahdollista aloittaa vaikka heti.

Tutustu, kokeile ja ylläty!

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Emmi Vares puh. 045 7731 3636.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.sm-mega.fi/toihin-meille/tyohakemus/