Ohjaaja, Martinpuisto, Yrjö ja Hanna Hoivapalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.4.2024
  • Hae viimeistään 12.5.2024
  • Palkkaus: 2300,24€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Miltä kuulostaisi työ mahtavassa työyhteisössä?
Lähihoitaja, olen Mikaela Älli Martinpuiston kodin johtaja. Haluaisin löytää toimeliaaseen työtiimiini lähihoitajan tuomaan lisää hoidollista osaamista. Martinpuistossa meillä on asukkaina nuoria autismin kirjon nuoria, joten jokainen päivä on varmasti mukavan vaihteleva. Pääset mukaan suunnittelemaan nuorten arkea ja hoitamaan yhdessä muun tiimin kanssa juoksevia arjen asioita.

Aikaisempaa kokemusta et välttämättä tarvitse, koska tarjoamme kattavan perehdytyksen 'Perehdytyksen portaat' - ohjelmamme avulla. Meillä on käytössä nykyaikaiset tilat ja sähköiset kirjaamisen välineet. Annamme perehdytyksen ohjelmien sekä arviointivälineiden käyttöön.

Työn hoitamiseen tarvitset hyvän suullisen ja kirjallisen suomen kielen taidon.

Töihin tuleminen on kätevää julkisilla kulkuvälineillä, koska juna-asema on noin puolen kilometrin päässä ja Bussi - pysäkki vastapäätä kotiamme . Meiltä löytyy myös parkkipaikkoja omille autoille.

Meillä Yrjössä ja Hannassa sinua arvostetaan työntekijänä ja minä varmistan henkilökohtaisesti, että tulet viihtymään töissä meillä Martinpuistossa. Työ on 2-vuorotyötä, mutta otan huomioon työvuorotoiveesi ja myös osa-aikainen työ on mahdollinen.

Miksi meille kannattaa tulla töihin? Me tarjoamme mm.

- ohjaajan paikan hyvässä työyhteisössä

- ePassi Flex -palvelun, jota pystyt hyödyntämään esim. liikunta- ja kulttuuripalveluihin, julkisen liikenteen matkakustannuksiin tai hierontaan

- työsuhdepyöräedun

-virkistyspäiviä ja muistamme työntekijöitämme tärkeinä merkkipäivinä

- kunnon perehdytyksen, meillä pääset oppimaan uutta myös sähköisessä oppimisympäristössämme Skholessa

- laajat työterveyshuollon palvelut Terveystalossa

Tehtävässä edellytämme lähihoitajan tutkintoa. Voimassa olevat lääkeluvat katsomme eduksi, mutta tarjoamme sinulle mahdollisuuden suorittaa lääkeluvat meidän kauttamme.

Noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, jonka mukaan maksamme kokemus- ja työvuorokohtaiset lisät sekä muut korvaukset. Palkkahaitari tässä tehtävässä on 2300,24€/kk - 2488,24€/kk.

Jäikö jokin mietityttämään? Johtaja Mikaela Älli vastaa mielellään lisäkysymyksiisi ma-pe: mikaela.alli@yrjojahanna.fi.

Jätä hakemuksesi tehtävään 12.5.2024 mennessä. Hakulomakkeen täyttö vie alle minuutin. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja teemme valinnan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Toivottavasti näemme haastattelussa!

Toivottavasti näemme haastattelussa!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://tyopaikat.yrjojahanna.fi/jobs/4005965-ohjaaja-martinpuisto?utm_campaign=jobs-widget&utm_source=tyopaikat.yrjojahanna.fi&utm_content=jobs&utm_medium=web