Myyntipäällikkö Helsinkiin, Worker Akatemia Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.4.2024
  • Hae viimeistään 6.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kiinnostaisiko sinua työskennellä kansainvälisessä yrityksessä merikonttien ja logistiikan parissa?

Etsimme asiakkaallemme Sales Manageria Helsinkiin. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen ja se solmitaan suoraan asiakasyrityksen kanssa.

Työnkuvaasi kuuluvat konttien sekä konttipohjaisten ratkaisujen myynti ja vuokraus Suomen markkinoilla. Saat valmiin asiakasporfolion hoitaaksesi, mutta lisäksi työhösi kuuluu myös uusasiakashankintaa.

Odotamme sinulta B2B-myyntikokemusta vähintään muutaman vuoden ajalta sekä sujuvaa englanninkielentaitoa. Englanninkielentaito on välttämätön, sillä työskentelet tiiviissä yhteistyössä KV-toimistojemme kanssa ja työkieli on osittain englanti. Tehtävässä menestyminen vaatii paineensietokykyä ja erinomaista ongelmaratkaisukykyä, sillä työ on hektistä ja logistiikassa asiat tapahtuvat nopeasti. Toivomme sinulta aiempaa kokemusta ja osaamista konteista sekä kokemusta tai koulutusta logistiikasta tai teollisuudesta.

Yritys palvelee eri alan toimijoita lääketeollisuudesta metsäteollisuuteen, joten pääset tutuksi suomalaiseen laajaan yrityskenttään. Tuoteportfolio on erittäin laaja ja projektit vaihtelevat päivittäin, joten saat päiviisi vaihtelevuutta ja monipuolisuutta!

Kiinnostuitko? Jätä meille vapaamuotoinen hakemus 6.5.2024 mennessä. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan. Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Workerin kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointiasiantuntija Heta Lappi numerosta 050 375 0387 tai heta.lappi@worker.fi.

Worker on valtakunnallinen työelämän asiantuntija ja olemme henkilöstöpalveluiden reilu kumppani. Meiltä löydät töitä ja työntekijöitä ammattitaidolla rakennus-, maarakennus- teollisuus-, logistiikka-, kiinteistö-, toimisto-, ICT-, sote-, ravintola- ja kaupan aloille. Kauttamme löydät työtä, koulutusmahdollisuuksia, henkilöarvioinnit sekä johdon ja henkilöstön kehittämispalvelut.

Hakusana: worker-rekry
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://worker.likeit.fi/apply/61461893