Myyntipäällikkö, Element Group Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.4.2024
  • Hae viimeistään 19.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hyvän kasvuvauhdin tukemiseksi haemme vahvistusta kotimaan myyntitiimiimme.
Oletko sinä etsimämme MYYNTIPÄÄLLIKKÖ?

Pääasialliset vastuusi ovat kaivos- ja maanrakennuskoneiden vara- ja kulutusosamyynti sekä asiakassuhteidemme kokonaisvaltainen kehittäminen.
Olet aktiivisesti yhteydessä ja tapaat potentiaalisia asiakkaitamme, etkä pelkää tarttua puhelimeen, kun näet eteesi avautuvan mahdollisuuden.
Avaat aktiivisesti uusia ovia ja niiden auetessa hoidat tarjouksia ja tilauksia sekä yhdessä myynti- ja logistiikkatiimimme kanssa varmistat, että tilaukset lähtevät asiakkaillemme ajallaan.
Ratkaiset asiakkaidemme kivenmurskausprosessissa esiin tulevia haasteita ja kehität uusia asiakaslähtöisiä ratkaisuja yhdessä tuotekehityksemme kanssa.
Lopulliseen tehtävänkuvaasi ja sen laajuuteen pääset itse vaikuttamaan ja se on muokattavissa valittavan henkilön mukaan.

Toivomme sinulta teknistä tai kaupallista koulutustaustaa, kiinnostusta asiakashankintaan, itsenäiseen asiakassuhteiden hoitamiseen sekä matkustamiseen.
Sinulle on mieluiten kertynyt jo näyttöjä menestyksekkäästä myyntityöstä, mutta ennen kaikkea tässä tehtävässä ratkaisee myynnillinen otteesi.
Otat vastuun omasta myyntialueestasi ja sen budjetoinnista sekä hoidat tehtäväsi reippaalla ja aktiivisella otteella.
Aiempi kaivos- ja maanrakennuskoneiden tuntemus ei ole välttämätön tehtävän hoitamisen kannalta, mutta toivottavaa.
Tärkeintä on kuitenkin, että olet kiinnostunut tämän tuotealueen myynnistä ja sitä myötä haluat oppia lisää sen teknisestä puolesta.

Menestyäksesi työssäsi tarjoamme osaavan tiimin asiantuntemuksen ja tuen, ammattitaitoosi pohjautuvan palkkauksen ja suoritukseen perustuvan bonusjärjestelmän sekä kattavat työsuhde-edut, kuten lounas-, urheilu-/kulttuuriedut sekä mahdollisuuden työsuhdeautoon.
Tehtävässä myyntityötäsi helpottaa laaja, laadukas ja asiakaslähtöinen tuotevalikoimamme.
Modernit työtilamme sijaitsevat aivan Tampereen keskustassa, Technopolis Asemakeskuksessa, vaikkakin toimistoa useammin toivomme sinun viettävän työaikaasi asiakkaidemme luona.

Element on kansainvälinen kaivos- ja maanrakennusalan vara- ja kulutusosien tuottaja.
Yrityksemme on perustettu vuonna 2016 Tampereella, jossa Suomen toimipisteemme ja samalla yrityksemme pääkonttori sijaitsee.
Suomen lisäksi meillä on toimipisteet Portugalissa ja Etelä-Afrikassa.
Laaja jälleenmyyjäverkostomme kattaa Euroopan, Afrikan, Lähi-idän, Keski-Aasian ja Indonesian.
Element on rekisteröity tavaramerkki ja vastaamme itse tuotteidemme suunnittelusta, tuotekehityksestä sekä laadusta.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:matti.vikman@elmc.com