Jäätelönmyyjiä, Jäätelökioski Klobben, Espoo, Mama Nikolas
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.4.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Työtehtäviisi lukeutuvat jäätelönmyynti asiakkaita iloisesti palvellen, sekä kioskin ja sen ympäristön siisteydestä huolehtiminen.

Työtä tehdään useimmiten itsenäisesti, joten odotamme sinulta tekevää, oma-aloitteista ja iloista asennetta. Toivomme sinulta joustavuutta, vastuuntuntoisuutta sekä täsmällisyyttä työssäsi.

Työvuorot sijoittuvat kello 10-20 aikavälille ja niitä voi olla sekä viikolla, että viikonloppuisin. Alkukaudesta sekä loppukaudesta olemme avoinna supistetuin aukioloajoin (lähinnä illat ja viikonloput). Kioski auki vapusta elokuun loppuun saakka. Työ on osa-aikatyötä (0-30h/vk).

Hygieniapassi, kesätyöseteli, sekä mahdollisuus työskennellä koko kesä voidaan katsoa eduksi. Aiempaa työkokemusta sinulla ei tarvitse olla, sillä perehdytämme sinut työhön. Tärkeintä on halu oppia uutta, sekä reipas asenne. Asiakkaiden kanssa suurin elämys tehdään omalla persoonalla iloisesti palvellen.

Lähetä vapaamuotoinen työhakemuksesi (mieluiten videohakemuksen muodossa) osoitteeseen mamanikolas@mail.com, ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisen haastattelukutsun merkeissä. Liitä mukaan CV, sekä tiedot siitä milloin olisit valmis työskentelemään.

Työntekijöitä haastatellaan ja paikkoja täytetään jo haun aikana, ole siis nopea!

Mikäli herää kysyttävää, voit soittaa tai lähettää viestiä alla olevalle:
Heidi Laitinen: +358449747420 / mamanikolas@mail.com
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:mamanikolas@mail.com