Lähihoitaja, Arvi, Noormarkku, Satakunnan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.4.2024
  • Hae viimeistään 10.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Arvostamme asiakaslähtöistä lähihoitajaa, jolla kuntouttava työote näkyy asiakkaan kohtaamisessa. Hyvät vuorovaikutustaidot ja iloinen asenne ovat tärkeitä sekä toivomme sinulta kykyä hallita nopeastikin muuttuvat tilanteet. Työvuorosuunnitteluun pääset itse osallistumaan.

Yksikössä hoidetaan asiakkaita, jotka tarvitsevat lyhytaikaista hoivaa, kuntoutusta tai arviointia. Hoidon tavoitteena on tukea ikäihmisen kotona asumista, omaishoitajan jaksamista sekä selvittää asiakkaan tilannetta, arvioida palvelujen tarvetta tai järjestää jatkohoitoa. Työssä tarvitaan hyvää vanhustyön osaamista sekä toimintakyvyn arvioinnin ja tukemisen taitoja. Hoito Arvi Noormarkussa on kodin ulkopuolella tapahtuvaa asumispalvelua. Arvi Noormarkkuun tullaan suoraan kotoa tai sairaalasta jatkohoitoon ja kuntoutukseen.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveydenhuollon ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai alan aikaisempi kouluasteinen tutkinto. Ammattipätevyys on oltava tarkistettavissa JulkiTerhikistä/ Suosikista. Työ on kolmivuorotyötä.

Valitun on ennen toimen vastaanottamista, viimeistään 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista esitettävä 1.1.2024 voimaan tulevan lain 741/2023 edellyttämä rikosrekisteriote.

Tarjoamme sinulle liikunta, kulttuuri- ja hyvinvointiedun sekä maksuttoman kuntosalin Raumalla, Harjavallassa, Porissa ja Ulvilassa. Meillä on laajennettu työterveyshuolto ja kattava sisäinen koulutustarjonta.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät HYVTES-sopimuksen mukaan.
Valinnoissa noudatamme 6 kuukauden koeaikaa.

Hakemus lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta. Alkuperäiset tutkintotodistukset tarkastetaan haastateltavilta.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita:
rekrytointi@sata.fi

Edellytämme työntekijöiltämme tartuntatautilain (48§) mukaista rokotussuojaa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/SAT-04-132-24/fi_FI