Koulunkäynninohjaaja, Aarnivalkean koulu, Espoon kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.4.2024
  • Hae viimeistään 2.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Työskentelet erityisluokanopettajan ja kuuden oppilaan kanssa. Aarnivalkean kolme kuntouttavaa luokkaa toimii myös tiiminä ja tiiviissä yhteistyössä keskenään.

Aarnivalkean koulu on alakoulu kansallismaisemassa Tapiolassa Silkkiniityn reunalla hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Koulumme noin 270 oppilaan kanssa työskentelee yhteensä noin 30 opettajaa ja henkilökunnan jäsentä. Tarjoamme A-kielinä englantia ja ranskaa ensimmäisestä luokasta lähtien. Koulumme tukee oppilaiden yksilöllistä kasvua ja antaa heille monipuolisia ja yhteisöllisiä valmiuksia vastata muuttuvan ympäristön haasteisiin.

Yleisopetuksen luokkien lisäksi koulussamme toimii kolme kuntouttavan opetuksen pienluokkaa, johon haemme nyt koulunkäynninohjaajaa. Kuntouttavilla luokilla vahvistamme muun opetuksen ohessa erityisesti oppilaiden sosiaalisia- ja tunnetaitoja. Työparinasi yhdysluokassa on erityisluokanopettaja ja oppilaita luokassa on kuusi. Arjessa kuntouttavien pienluokkien aikuiset toimivat saumattomassa yhteistyössä ja taito- ja taideaineet pidetään yhdessä. Päivittäinen liikunnallinen toimintatunti pidetään myös yhdessä.

Koulun nimi ja osoite: Aarnivalkean koulu, Aarnivalkeantie 9E, 02100 Espoo
Työaika: Viikkotyöaika voi vaihdella vuosittain avustajapalveluihin käytettävän resurssin perusteella. Työaika on vähintään 21 h/viikko, jolloin palkka on 1230,06 €/kk. Työnteko ja palkanmaksu ovat keskeytyneenä enintään 10 viikkoa vuodessa koulutyön keskeytysten aikana. Keskeytysaika määritellään vuosittain. Tässä tehtävässä työaika on noin 25h.
Tehtävä on vakinainen.

Kelpoisuusvaatimus: Koulunkäyntiavustajan ammattitutkinto tai muu soveltuva erikseen määritelty koulutus.

Tehtävässä edellytetään taitoa taitoa toimia lapsiryhmän ohjaajana, erinomaisia tiimityöskentelytaitoja, joustavaa ja aktiivista työotetta sekä paineensietokykyä. Työssä tarvitaan myös hyvää suomen kielen taitoa.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme positiivista asennettasi!

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys: parannat kaupunkilaisten arkea! Arvostamme osaamistasi ja kannustamme sinua ylläpitämään ja kehittämään ammattitaitoasi. Mahdollistamme sen tarjoamalla monipuolista täydennyskoulutusta, ja tuemme esimerkiksi suomen kielen opiskelua. Tarjoamme myös hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Olemme sitoutuneet toteuttamaan työyhteisössämme yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta. Haluamme, että meillä työskentelee niin eri-ikäisiä ja eri sukupuoliin kuin eri kieli-, kulttuuri- ja vähemmistöryhmiin kuuluvia ammattilaisia.

Mikäli sinulla on kysyttävää tehtävästä, ole yhteydessä lisätietojen antajaan. Mikäli sinulla on erityistarpeita liittyen esim. työpaikan esteettömyyteen tai olosuhteisiin, voit myös lähettää kysymyksesi keha.rekrytointi@espoo.fi. Selvitämme asian paljastamatta henkilöllisyyttäsi.

Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-992-24/fi_FI