Ruokapalvelutyöntekijä, Fodbar Kuivaniemi, kesäty, Barona Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2024
  • Hae viimeistään 2.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Pysyykö kauhat ja kattilat käsissäsi? Haluatko olla mukana tuottamassa ateriapalveluita täysin uudella konseptilla? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme työntekijä! Haemme ruokapalvelutyöntekijöitä Fodbarille Kuivaniemen kunnan ateriapalveluille.

Haemme nyt Fodbarille Kuivaniemeen energistä työntekijää työskentelemään uuden Fodbar-konseptin parissa kokopäiväisesti kesän ajaksi. Pääset valmistamaan ruokaa täysin uuden Fodbar-konseptin mukaisesti ja näin tuottamaan uudenlaisia ruokaelämyksiä asiakkaille. Työvuorot sijoittuvat maanantaista sunnuntaihin.

Työ on kokonaisuudessaan monipuolista ja vaihtelevaa. Työvuorot sisältävät helppoa ruoan valmistusta sekä monipuolisia keittiön tehtäviä astiahuollosta välipalojen valmistamiseen. Vaatimuksena tehtävissä on hygieniapassi ja salmonellatodistus, mutta älä anna näiden puuttumisen estää sinua hakemasta työpaikkaa. Plussaa saat ravintola-alan kokemuksesta, mutta varmaan jo tiedätkin mikä näissä hommissa on kultaakin kalliimpaa? No sehän on tietenkin asenne!

Hakemamme työntekijä on joustava, tehokas ja hän on valmis tarttumaan reippaasti eri työtehtäviin. Tarjoamme osaamistasi vastaavan palkkauksen sekä mahdollisuuden päästä tekemään töitä uudenlaisen konseptin parissa. Työssäsi tarviset suomen kielen taitoa.

Työt alkavat kesäkuun alussa ja kestävät elokuun puoleen väliin saakka, ja me perehdytämme sinut luonnollisesti huolella tehtäviin.

Jos mielenkiintosi heräsi, lähetä meille työhakemus oheisen linkin kautta. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi jo tänään!

HUOM! Jätäthän hakemuksen hakulomakkeen kautta, sillä emme voi tietoturvasyistä huomioida sähköpostitse jätettyjä hakemuksia.

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://my.barona.fi/application/65fa8d27b8ee3a001dcd3a54